Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, şi-a cinstit jucătorii cu vin fiert, şorici şi tocana porcului

Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, şi-a cinstit jucătorii cu vin fiert, şorici şi tocana porculuigalerie foto

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, nu a putut lăsa Ziua Sfântului Ion să treacă fără fast, chiar dacă au trecut câteva zile de la sărbătoare, aşa că a sacrificat un porc, a pus vinul la fiert şi şi-a întâmpinat jucătorii aşa cum se cuvine.

Înainte de plecarea spre aeroportul din Cluj, de unde îşi vor lua zborul către Marbella (Spania), Marius Constantin şi colegii săi au avut parte de o supriză din partea preşedintelui clubului, Ioan Mărginean. Acesta i-a întâmpinat cu şorici din belşug, vin fiert, iar cei mai răbdători au prins şi tocana porcului, gătite la gura focului.

Cel mai încântat a părut Neluţ Roşu, cel pe care supertii Gazului, prezenţi le eveniment, l-au surprins cu o bucată serioasă de şorici în mână. În schimb, cel mai rezervat şi neobişnuit cu tradiţiile din România a fost Dumitru Cardozo, cel care s-a delectat din toate câte puţin. Întreaga activitate a fost "supervizată" de principalul Edi Iordănescu care, pentru o zi, le-a permis jucătorilor să-şi satisfacă papilele gustative fără restricţii.

Tot vineri, echipa a plecat spre Marbella, acolo unde se vor pregăti două săptămâni şi unde vor disputa şase partide amicale, patru dintre ele fiind deja perfectate.

Astfel, pe 14 ianuarie, Gaz Metan va întâlni FC Lausanne-Sport, ocupanta primei poziţii din a doua ligă elveţiană, iar trei zile mai târziu, în data de 17 ianuarie, gaziştii vor disputa o partidă de pregătire cu FC Luzern, formaţie din prima ligă elveţiană. Al treilea adversar din cantonamentul programat în Marbella va fi SV Darmstadt 98, formaţia care evoluează în liga a doua din Germania, iar partida se va disputa în data de 21 ianuarie.

Ultimul joc de verificare care a fost deja stabilit va avea loc în data de 23 ianuarie, atunci când Gaz Metan va întâlni Shonan Bellmare, echipă care evoluează în prima ligă din Japonia. În zilele de 17 şi 21 ianuarie, vor mai avea loc încă două partide de verificare cu adversari care nu au fost încă stabiliţi.

Lotul alb-negrilor va reveni în ţară în data de 24 ianuarie pentru a se pregăti pentru primul joc oficial din 2020, în care va întâlni Universitatea Craiova.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbalgaz metan 

viewscnt
Articole similare