Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele celor de la Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. "Deja mi-e dor de echipa mea!"

Preşedintele celor de la Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. "Deja mi-e dor de echipa mea!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Preşedintele celor de la Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de acesta, pe pagina personală de Facebook.

Oficialilul moldovenilor a postat un mesaj prin care anunţă faptul că a fost depistat pozitiv şi că nu va putea onora delegarea de la UEFA, pentru meciul dintre Cehia şi Israel.

"Dacă ceva rău se poate întâmpla, se va întâmpla oricum”

Legile lui Murphy

Chiar când era atât de mult de muncă în Copou, când era nevoie mai mult decât oricând să fim aproape unii de alţii şi să depăşim momentele delicate, când pregăteam asaltul din finalul anului în campionat şi cupă, când UEFA mă delegase duminică la un joc important dintre Cehia şi Israel în Nations League, s-a trezit şi acest virus răzgâiat să-mi reconfigureze traseul într-un spaţiu mult mai restrâns decât sunt obişnuit.

Deja mi-e dor de echipa mea!", a fost mesajul lui Ciprian Paraschiv, pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare