Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele CFR-ului a făcut anunţul! Ardelenii au primit oferte pentru trei jucători exponenţiali: ”Sunt fotbalişti urmăriţi de cluburi importante!”

Preşedintele CFR-ului a făcut anunţul! Ardelenii au primit oferte pentru trei jucători exponenţiali: ”Sunt fotbalişti urmăriţi de cluburi importante!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are un avans liniştitor în play-off de 7 puncte şi se îndreaptă către un nou titlu.

În ultimii ani, CFR a cumpărat mai mult decât a vândut, dar preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj, a dezvăluit că ”feroviarii” au primit oferte pentru 3 jucători importanţi. Este vorba despre: Andrei Burcă, portarul Otto Hindrich şi mijlocaşul Claudiu Petrila.

De asemenea, CFR şi-a setat un nou obiectiv pentru sezonul următor, iar Cristian Balaj a declarat că ardelenii vor încerca să se califice în grupele Europa League, de unde ar putea veni o sumă importantă de bani. 

”Sunt fotbalişti urmăriţi de cluburi importante!”

”Chiar dacă CFR nu vinde jucători în vară, ne continuăm activitatea şi ne pregătim pentru cupele europene. Ar fi de un real ajutor să ne calificăm în grupele Europa League. Nu am închis nicio uşă, nu am refuzat nicio discuţie cu cluburi care au fost interesate de jucători de la noi. 

Am avut discuţii pentru Burcă, pentru Otto (Hindrich), care are deja o ofertă. Noi considerăm că nu este suficientă, suma nu este la nivelul pe care îl vrem. Da, din Ungaria. Este o ofertă bună pentru România, dar, din punctul nostru de vedere, Otto valorează mai mult.

De asemenea, avem ofertă pentru Petrila. Sunt jucători urmăriţi de cluburi importante. În acelaşi timp, vrem să aducem jucători de nivelul din Champions League şi Europa League” a spus Balaj, pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: cfr-liga 1-balaj 

viewscnt
Articole similare