Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Chindiei, dezvăluiri de necrezut despre brigada de arbitri care a condus duelul cu Rapid: ”I-am auzit râzând în cabină” | EXCLUSIV

Preşedintele Chindiei, dezvăluiri de necrezut despre brigada de arbitri care a condus duelul cu Rapid: ”I-am auzit râzând în cabină” | EXCLUSIV

Chindia Targoviste

Comentarii

Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, a pus tunurile pe Andrei Chivulete şi brigada sa după remiza cu Rapid, scor 2-2.

Rapid şi Chindia au oferit unul dintre cele mai memorabile meciuri din Liga 1 din ultimii ani, însă acesta nu este neapărat un lucru pozitiv.

Târgoviştenii au jucat în nouă oameni mai bine de o repriză şi au fost la un pas de o victorie de necrezut, însă giuleştenii au egalat pe final de meci, din offside.

În urma fluierului final, Emil Săndoi şi jucătorii săi au făcut praf brigada de arbitri, iar acum li s-a alăturat şi preşedintele Chindiei.

Marcel Ghergu a criticat dur prestaţia asistenţilor şi a centralilor şi a dezvăluit modul în care aceştia au tratat partide, cu râsete şi nepăsare.

Preşedintele Chindiei, dezvăluiri de necrezut despre arbitrii ce au condus la duelul cu Rapid

Suntem supăraţi, dar ce putem să facem? În primul rând vreau să scot în evidenţă atiutdinea jucătorilor, antrenorului, cum au reacţionat la meci, cum s-au comportat.

Ce să vorbim de arbtritaj? A văzut toată lumea, a fost o greşeală, mai mult decât o greseală. Când vine din partea unui asistent cotat atât de bine, puneţi-vă în locul meu.

Ce putem să facem? Nu mă gândesc la nimic, decât că am pierdut două puncte care ar fi însemnat foarte mult pentru noi. Altceva nu vreau să mă gândesc.

Sper să nu fie nimic, se repetă anumite greşeli împotriva mnoastră. Sper să nu mai dăm ocazia arbitrilor să facă asemnea greşeli împotriva noastră.

Nu avem voie să discutăm cu arbitrii şi nici nu ne permitem. E destul de frustrant, am intrat după joc în cabină şi aş vrea şi arbtirii să trăiască sentimentul pe care l-am trăit eu aseară, antrenorii, jucătorii.

De obicei nu prea cobor, am coborât, lucrurile nu au degenerat, sunt frustrări după joc, dar încercăm să gestionăm, cum am făcut-o şi până acum şi să devenim cât mai puternici după jocul acesta.

Că le place unora sau nu de noi... vom fi aici mult timp în continuare. Să fac memoriu, să îmi zică după 30 de zile că nu au obligaţia să răspundă? Îl mai şi plătesc.

Suntem o echipă mică, dar puternică. Dacă faci scandal, depinde din ce poziţie faci scandal, dacă fac eu nu mă bagă nimeni în seamă. Sunt vinovaţi toţi arbitrii, maniera de arbitraj a fost cum a fost.

Vorbim de o brigadă de pe lista FIFA, mi-e greu să cred că nu poate să vadă un asemnea offside, dar jocul e jucat, decizia e luată. Credeţi-mă că auzindu-i râzând în cabină dupa un sfert de oră de joc, credeam ca poate au anumite remuşcări, nu au.

Cred că sunt supăraţi că sunt delegaţi la un asemenea meci. Trebuia să jucăm şi acum la cât au întrerupt aseară jocul. Nu vorbim doar de offside ca decizie greşită, vorbim şi de cartonaşele roşii.

Nu am văzut echipă să marcheze două goluri cu doi oameni în minus şi nu din fază fixă în intreaga mea carieră”, a declarat Marcel Ghergu.

Afla mai multe despre: chindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare