Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Chindiei Târgovişte a prefaţat barajul cu CS Mioveni. Abordare originală faţă de scenariul în care echipa sa retrogradează alături de Dinamo

Preşedintele Chindiei Târgovişte a prefaţat barajul cu CS Mioveni. Abordare originală faţă de scenariul în care echipa sa retrogradează alături de Dinamo

Superliga

Comentarii

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Ghergu, consideră că, în cazul în care Chindia Târgovişte va disputa barajul cu CS Mioveni, formaţia sa este favorită să se menţină în Liga 1.

Declaraţiile preşedintelui târgoviştean vin în contextul în care toate cluburile din Liga 1, cu excepţia Botoşaniului, au votat creşterea numărului formaţiilor din primul eşalon al fotbalului românesc de la 14 la 16.

În acest condiţii, se aşteaptă decizia Comitetului Executiv al FRF pentru ca scenariul ideal pentru Sepsi, Dinamo şi Chindia Târgovişte să intre în vigoare. Sepsi ar rămâne în Liga 1 fără să fie nevoită să mai dispute barajul cu CS Mioveni, Dinamo ar scăpa de retrogradare fără să mai joace vreo partidă eliminatorie iar Chindia Târgovişte ar fi singura echipă care s-ar bate cu locul trei din liga secundă pentru a rămâne în Liga 1.

”Aşteptăm să vedem decizia finală, care va fi ea. Dacă asta va fi decizia, vom încerca în cele două jocuri de baraj să ne menţinem în Liga I.

Putem spune că suntem favoriţi. Dar totuşi cele două jocuri de baraj, ştiţi foarte bine că sunt ambiţii mari, vor veni şi ei cu o dorinţă foarte mare. Şi eu sper ca toată lumea, jucătorii noştri, să putem să îi recuperăm până duminică aşa cum trebuie şi să putem să abordăm primul joc foarte bine. Vom vedea ce se va întâmpla.”, a declarat Marcel Ghergu, la finalul meciului câştigat de formaţia sa, scor 2-0, în faţa Voluntariului.

Preşedintele Chindiei Târgovişte apreciază că şi scenariul care o retrogradează pe echipa sa, alături de Dinamo Bucureşti, este ”într-un fel” corect.

”Dar cred că se putea găsi şi un alt criteriu de departajare, mult mai aproape de adevăr. Dar dacă asta a fost decizia, votul majoritar, îl respectăm.”, a adăugat oficialul târgoviştean.

Afla mai multe despre: chindia targovistedinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare