Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele CIO, federaţiile internaţionale şi comitetele olimpice naţionale, conferinţă prin telefon pentru a decide soarta J.O.

Preşedintele CIO, federaţiile internaţionale şi comitetele olimpice naţionale, conferinţă prin telefon pentru a decide soarta J.O.

Jocurile olimpice

Comentarii

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, va avea marţi o reuniune prin telefon cu reprezentanţii federaţiilor internaţioale şi ai comitetelor olimpice naţionale, cu privire la situaţia actuală legată de pandemia de coronavirus, relatează Le Figaro şi AFP.

Reuniunea va avea ca scop informarea federaţiilor şi comitetelor cu privire la acţiunile legate de criza coronavirusului. “Federaţiile vor avea oportunitatea de a pune întrebări”, a declarat o sursă din cadrul uneia dintre federaţii, pentru AFP.

De asemenea, la reuniune s-ar putea discuta şi despre turneele preolimpice.

CIO are un dialog în mod regulat cu toţi partenerii olimpici şi îi informează constant cu privire la situaţie, a afirmat un purtător de cuvânt al forului.

În contextul în care numeroase evenimente sportive internaţionale au fost amânate sau anulate din cauza Covid-19, premierul japonez Shinzo Abe a promis, vineri, că Tokyo va găzdui JO, conform programării.  

Marţi va avea loc şi o reuniune a UEFA cu privire la reacţia fotbalului la pandemia de coronavirus. Conducerea UEFA va avea videoconferinţe cu toţi cei implicaţi, în care să se discute despre situaţia tuturor competiţiilor interne şi continentale, inclusiv despre Euro 2020.

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceeuro 2020coronavirus 

viewscnt
Articole similare