Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele clubului de fotbal AFC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, şi-a suspendat contractul pe perioada pandemiei de COVID-19

Preşedintele clubului de fotbal AFC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, şi-a suspendat contractul pe perioada pandemiei de COVID-19

Fotbal

Comentarii

Preşedintele clubului de fotbal AFC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a decis luni să îşi suspende contractul pe care îl are cu gruparea sibiană pe perioada stării de urgenţă, aflată în vigoare în contextul pandemiei de COVID-19.

Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă. Aceasta a fost decretată la 16 martie de preşedintele Klaus Iohannis pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a pandemiei de coronavirus.

"Aflat în autoizolare, dl Iuliu Mureşan, preşedintele #FCH, a decis ca începând de astăzi, 30.03.2020, să îşi suspende înţelegerea contractuală cu AFC Hermannstadt. Măsura va fi aplicată în funcţie de cât va fi menţinută starea de urgenţă provocată de virusul COVID-19 în România", se arată într-un comunicat al clubului postat pe pagina oficială de Facebook.

La 16 martie Hermannstadt a decis suspendarea antrenamentelor echipei până la reluarea Ligii I. Statul va asigura sportivilor a căror activitate este afectată de criza pandemiei COVID-19 un venit minim de 75% din salariul aferent contractului individual de muncă sau contractului de activitate sportivă, plafonat la nivelul a 75% din câştigul salarial mediu brut pe economie, conform ordonanţei Guvernului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare