Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal: ”Suntem mai buni decât românii. Sunt în spatele nostru în clasamentul cluburilor”

Preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal: ”Suntem mai buni decât românii. Sunt în spatele nostru în clasamentul cluburilor”
Comentarii

Borislav Mihailov, preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal, susţine că ţara sa merită măcar un stadion nou. Mihailov susţine că ţări cu fotbal mai slab, precum România, se bucură deja de mai multe arene moderne.

Preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal susţine că România are un fotbal mult mai slab, la nivel de echipe de club.

Afirmaţia a fost făcută în cadrul unei discuţii despre necesitatea unui nou stadion în Bulgaria, ţară în care investiţiile în infrastructura sportivă sunt minime.

Preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal: ”Suntem mult mai buni decât ţările din jurul nostru”

În tentativa de a convinge autorităţile de la Sofia că Bulgaria are nevoie de un nou stadion, Borislav Mihailov a dat drept exemplu ţările din jur.

Preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal susţine că ţări cu un fotbal mult mai slab la nivel de club, precum România, au deja mai multe stadioane moderne, în timp ce fanii bulgari nu se bucură de aşa ceva.

”Comparativ cu ţările din jurul nostru, suntem mult mai buni. Uită-te la nivelul altor ţări în ceea ce priveşte stadioanele. România este de 3 ori mai mare decât Bulgaria, dar sunt în spatele nostru în clasamentul echipelor de club.

Sper că ţara noastră ar trebui să continue să investească în sport. Ar trebui construite cel puţin un stadion naţional şi mai multe stadioane mai mici. Cred că va exista un nou stadion naţional. Nu, nu Federaţia face stadioane, ci statul. Este al fel peste tot în lume”, a declarat Borislav Mihailov, citat de Sportal.bg.

În clasamentul coeficienţilor UEFA, Bulgaria se află pe locul 24, cu 20.375 puncte. România este poziţia 25, cu 18.200 puncte. Bulgarii au beneficiat de performanţele peste aşteptări reuşite de Ludogoreţ în cupele europene.

Afla mai multe despre: mihailov 

viewscnt
Articole similare