Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele federaţiei din Spania, sfătuit de Barack Obama în cazul Lopetegui

Preşedintele federaţiei din Spania, sfătuit de Barack Obama în cazul Lopetegui

La Liga

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales (40 de ani) a dezvăluit sfatul pe care l-a primit de la foştul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, în legătură cu demiterea lui Julien Lopetegui.

Luis Rubiales a dezvăluit în cadrul unui interviu la un post de radio din Spania sfatul pe care i l-a dat Barack Obama şi a ţinut încă o dată să îşi justifice decizia de a îl demite pe Julien Lopetegui cu doar două zile înainte de începerea Campionatului Mondial.
 
"Am avut o conversaţie cu Obama şi el a menţionat destituirea lui Lopetegui. Mi-a spus că în unele situaţii trebuie să acţionăm şi că este pe aceeaşi lungime de undă cu decizia pe care am luat-o", a declarat Rubiales la emisiunea El Partidazo de Cope.
 
Julien Lopetegui a fost demis cu doar două zile înainte ca Spania să debuteze, cu Portugalia, la turneul final din Rusia, după ce antrenorul a negociat pe ascuns cu Real Madrid şi l-a anunţat pe preşedintele federaţia abia când instalarea lui la Real a devenit oficială.

Afla mai multe despre: spanialuis rubialesbarack obamareal madridjulien lopetegui,  

viewscnt
Articole similare