Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Federaţiei în corzi despre anunţul unui personaj important: "Burleanu m-a pierdut pe mine şi încă 90 la sută!"

Preşedintele Federaţiei în corzi despre anunţul unui personaj important: "Burleanu m-a pierdut pe mine şi încă 90 la sută!"

Fotbal

Comentarii

Toader Ştefu, preşedintele clubului United Galaţi şi veteranul conducătorilor din futsal, spune că actuala administraţie federală dă dovadă de incompetenţă şi favoritisme.

"Burleanu m-a pierdut pe mine şi încă 90 la sută din futsal. Şi asta din cauza felului părtinitor în care federaţia gestionează din noiembrie încoace un dosar al unui meci din campionat. E vorba despre întâlnirea Informatica Timişoara - United Galaţi, care nu s-a disputat pentru un presupus motiv de forţă majoră. Gazdele au prezentat opt adeverinţe medicale, invocând pe fals multiple probleme de sănătate în lot, toate cu sindrom de intestin iritabil cu diaree. Documentele erau eliberate chiar de doctorul clubului, de la o clinică de chirurgie plastică, nu de la un specialist", spune Ştefu pentru Gazetă.
 
"În 2014 mi s-a părut de bună-credinţă, dar alţii butonează, de fapt, în spatele lui. Nu mai am încredere. Am purtat şi o discuţie între patru ochi în biroul preşedintelui. A stat tot timpul cu capul în jos. Ştie că United Galaţi e un club-model în futsal şi că eu am un cuvânt greu de spus! L-am ferit şi de un moment jenant la finala campionatului de anul trecut, la Galaţi, când fanii plănuiau să arunce cu bidoane înspre el pentru necazurile pe care le păţiserăm cu arbitrii la partidele anterioare. Am dublat însă paza, sala a fost arhiplină, 1.800 de oameni înăuntru şi alţi 300 la porţi, şi am evitat să dăm un exemplu negativ", a mai spus acesta.

Afla mai multe despre: razvan burleanuscandaldetaliianuntalegerifrf 

viewscnt
Articole similare