Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Federaţiei Spaniole, anunţ despre situaţia din La Liga: ”Trebuie să fim realişti!”

Preşedintele Federaţiei Spaniole, anunţ despre situaţia din La Liga: ”Trebuie să fim realişti!”

La Liga

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a vorbit pentru Cadena COPE despre situaţia creată în fotbalul spaniol de pandemia de coronavirus.

”Ceea ce se va decide la nivel european, poate avea consecinţe şi asupra noastră. Noi am luat în calcul patru scenarii, de la cel mai rău, la cel mai optimist. Vom discuta în curand mai pe larg, despre ceea ce s-ar puea întampla. Să încheiem sezonul? Sunt optimist din fire, dar trebuie să rămanem cu picioarele pe pamant şi perfect ancoraţi în realitate” a explicat Rubiales.

Sezon cu 22 de echipe in stagiunea viitoare?

Din cauza problemelor uriaşe cauzate de pandemia coronavirus, La Liga s-ar putea schimba complet.

Spaniolii se tem extrem de rău de ceea ce se întâmplă în acest moment la nivel naţional. Premierul Pedro Sanchez a declanşat starea de urgenţă naţională, iar preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a mărturisit că nu ştie când se va putea relua campionatul iberic. După Italia, unde au fost confirmate 15.000 de cazuri, Spania este cea mai afectată ţară europeană.

În cazul (destul de probabil) în care La Liga nu se va mai relua, presa spaniolă scrie că FC Barcelona ar urma să fie declarată campioană! Real Madrid ar urma să devină vicecampioana Spaniei, iar Real Sociedad va termina pe trei.

Ipoteza lansată de presa iberică este că nicio formaţie nu va retrograda la finalul stagiunii fantomă din La Liga. Cadiz şi Zaragoza, primele două clasate din Segunda Division ar urma să promoveze, iar din sezonul viitor, La Liga ar putea avea astfel 22 de formaţii.

Afla mai multe despre: luis rubialesla liga 

viewscnt
Articole similare