Experiențe împreună.
You are here:

Preşedintele FIFA, declaraţie îngrijorătoare: "Nimeni nu ştie când vom putea să jucăm ca înainte"

Preşedintele FIFA, declaraţie îngrijorătoare: "Nimeni nu ştie când vom putea să jucăm ca înainte"
Comentarii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat că nimeni nu ştie când fotbalul va putea fi reluat şi jucat la nivelul dinaintea pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

"Toţi am dori să avem din nou fotbal de mâine, dar din păcate nu este posbil şi nimeni din lume nu ştie în acest moment când vom putea să jucăm ca înainte", a declarat el, într-o teleconferinţă cu reprezentanţi ai confederaţiei sud-americane, Conmebol.

Şeful FIFA a precizat că, în acest moment, fotbalul nu este important, sănătatea fiind pe primul loc: "Pentru prima dată, nu fotbalul este cel mai important. Sănătatea a trecut înainte şi asta trebuie să continue până când această boală este învinsă. Lumea şi sportul nostru vor fi diferite când vom reveni la normal. Trebuie să ne asigurăm că fotbalul va supravieţui şi că va putea prospera din nou", a afirmat Infantino, care a făcut apel la respect faţă de cei care suferă şi faţă de cei care ajută.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe