Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, decorat de Vladimir Putin

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, decorat de Vladimir Putin
Comentarii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino a fost decorat, joi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Kremlin, cu Ordinul Prieteniei, de preşedintele Vladimir Putin, pentru rolul avut în organizarea de către Rusia a Cupei Mondiale din 2018, informează Reuters.

Putin le-a mulţumit tuturor celor care au ajutat ca "acest vis" să devină posibil, incluzându-l pe şeful forului fotbalistic mondial. Infantino a răspuns că ruşii au primit lumea ca prieteni şi că legăturile de pritenie cu Rusia "vor dura pentru totdeauna". Infantino a mulţumit Rusiei pentru cea mai bună ediţie a Cupei Mondiale din istorie.

Rusia a primit în 2010 dreptul de a organiza CM-2018. Acordarea organizării CM Rusiei şi ediţiei 2022 Qatarului a fost bănuită de corupţie şi a dus, alături de alte acuzaţii, la pierderea postului de către predecesorul lui Infantino, Sepp Blatter.

Şi acesta a primit distincţii de stat din partea unor ţări care au organizat Cupa Mondială, Africa de Sud şi Germania, care au găzduit turneul final în 2010, respectiv 2006.
 

Afla mai multe despre: gianni infantinovladimir putin 

viewscnt
Articole similare