Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Galatei, reacţie de ultimă oră despre transferul lui Moruţan după ce Becali a anunţat că i-a scăzut preţul la 3 milioane de euro

Preşedintele Galatei, reacţie de ultimă oră despre transferul lui Moruţan după ce Becali a anunţat că i-a scăzut preţul la 3 milioane de eurogalerie foto

FCSB

Comentarii

Burak Elmas, preşedintele Galatei, a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat că preţul pentru Olimpiu Moruţan a scăzut la 3 milioane de euro, din cauza evoluţiilor slabe.

Fatih Terim a declarat în mai multe rânduri că şi-ar dori să-l transfere pe Olimpiu Moruţan, dar până acum principala barieră a fost reprezentată de preţul stabilit de Gigi Becali pentru jucător: 10 milioane de euro.

După eşecul cu 1-0 în faţa Rapidului, patronul FCSB s-a enervat pe Moruţan şi a transmis că noul preţ pentru transferul jucătorului de 22 de ani este de 3 milioane de euro.

Burak Elmas, preşedintele lui Galatasaray, a fost întrebat despre noul preţ al lui Moruţan.

Reacţia preşedintelui Galatei după ce Gigi Becali i-a scăzut preţul lui Moruţan la 3 milioane de euro

Olimpiu Moruţan a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a criticat dur după eşecul cu Rapid. Cu această ocazie, patronul FCSB a anunţat că îi transmite lui Fatih Terim că noul preţ pentru transferul lui Olimpiu Moruţan este de 3 milioane de euro.

Burak Elmas, preşedintele Galatei, evită să intre însă în jocurile lui Gigi Becali. Întrebat despre noul preţ al lui Moruţan, şeful echipei din Istanbul susţine că este doar o activitate de marketing, pe care managerii jucătorului o fac cu scopul de a forţa transferul la Galatasaray.

Burak Elmas a subliniat din nou că nu a făcut nicio ofertă oficială pentru transferul lui Olimpiu Moruţan şi susţine că sunt şanse foarte mici ca această afacere să se realizeze:

”Nu este vorba doar despre Moruţan. Activităţile de marketing sunt desfăşurate de manageri pentru mai mulţi juctori. Am vorbit cu Fatih Terim până sâmbătă seara târziu. Nu a fost nicio întâlnire (n.r. pentru transferul lui Moruţan). Nu am făcut nicio ofertă oficială.

Uite, nu vom intra în jocul e a forţa transferul pe care aceşti manageri, în special unii manageri, încearcă să-l creeze. Nu a existat nicio întâlnire oficială sau prin corespondenţă cu privire la Moruţan. Daţi-mi voie să spun că nu va avea loc (n.r. acest transfer)”, a spus Burak Elmas, citat de ajansspor.com.

Cum i-a redus Gigi Becali preţul lui Moruţan la doar 3 milioane de euro

Olimpiu Moruţan ar fi putut să se transfere în această vară, dar preţul lui Gigi Becali a blocat mutarea. Mijlocaşul de 22 de ani pare afectat şi evoluţiile din acest sezon au fost foarte slabe.

Moruţan n-a ieşit în evidenţă nici la derby-ul cu Rapid şi a devenit astfel o ţintă pentru Gigi Becali:

”Anunţaţi-l pe Terim că vreau 3 milioane pe Moruţan. Voiam 10, da? Acum vreau 3. Ăsta e Moruţan cel adevărat. Ce a fost în trecut a fost fals.

Dacă a jucat 3-4 meciuri aşa, înseamnă că ăsta e cel adevărat. Am vorbit cu el şi mi-a zis «Să vezi, nea Gigi ce fac»… Aseară (n.r. duminică seară) se ascundea de minge”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare