Experiențe împreună.
You are here:

Preşedintele interimar al Barcelonei se teme pentru situaţia financiară a clubului: "Vom convoca alegeri ASAP"

Preşedintele interimar al Barcelonei se teme pentru situaţia financiară a clubului: "Vom convoca alegeri ASAP"

FC Barcelona

Comentarii

Carles Tusquets, omul care a preluat funcţia de şef pe Camp Nou până la alegeri a lansat câteva semnale de alarmă.

 "Pandemia a afectat în mod special FC Barcelona. Clubul depinde de turism, care acum practic nu există. Situaţia nu este deloc una confortabilă" a explicat Carles Tusquets, omul care conduce sub formă de interimat, FC Barcelona, până la viitoarele alegeri.

"Trebuie să analizăm ideile fostei conduceri şi să le punem cap la cap cu cele ale noastre pentru a remedia cât putem din situaţia. Vom convoca alegeri, aşa cum spun englezii, as soon as posible (n.r ASAP)" a mai adăugat Carles Tusquets.

FC Barcelona trăieşte un adevărat cataclism în ultimele zile, după ce preşedintele în funcţie, Josep Maria Bartomeu şi-a înaintat demisia. Joan Laporta nu şi-a anunţat încă oficial candidatura la viitoarele alegeri, deşi presa îl considera principalul favorit pentru a prelua funcţia de preşedinte al clubului. Dincolo de situaţia financiară precară, ca urmare a pandemiei de coronavirus, FC Barcelona nu a rezolvat încă situaţia super starului Lionel Messi, care în vară ar putea pleca, liber de contract, de la Barca.

viewscnt
Articole similare
Ca-n filmele cu mafioti. Transferul lui Maradona la Barcelona a fost facut cu pistolul pe masa