Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Klaus Iohannis i-a dat lui Gigi Becali planurile peste cap: ”Vreau să clarific nişte lucruri”

Preşedintele Klaus Iohannis i-a dat lui Gigi Becali planurile peste cap: ”Vreau să clarific nişte lucruri”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că s-a răzgândit şi nu mai bagă echipa în cantonament, după ce Klaus Iohannis a prelungit decretul pentru stare de urgenţă.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru prelungirea stării de urgenţă cu încă 30 de zile. România a intrat pe 16 martie în stare de urgenţă, din cauza pandemiei de coronavirus şi, după noul decret, ea va fi valabilă până pe 16 mai. 

Gigi Becali nu-i mai bagă pe jucători în cantonament

Patronul FCSB era decis să-i bage pe jucători în cantonament, dar decretul semnat în urmă cu o săptămână de Klaus Iohannis i-a dat planurile peste cap. Gigi Becali le-a făcut chiar şi este de coronavirus jucătorilor, însă acum spune că a renunţat la planul său, deoarece nu ştie când va începe campionatul.
”Vreau să clarific nişte lucruri. Nu mă mai interesează să reluăm antrenamentele sau să ţin echipa în cantonamentul de la Berceni. Pentru ce să o mai ţin? Să o ţin degeaba? Să ne antrenăm degeaba, după ce că noi nu ştim nici măcar când începem campionatul… Dacă Iohannis a zis că prelungeşte starea de urgenţă, atunci nu mă mai interesează să ne reunim”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Gigi Becali a cumpărat 2.000 de teste de coronavirus

Patronul FCSB a achiziţionat 2.000 de kituri de testare pentru coronavirus, pe care le-a cedat clinicii private pe care o deţine. Câteva dintre aceste teste au mers către jucători, apropiaţi şi către membrii familiei sale. În rest, patronul FCSB a anunţat că oricine îşi poate face gratuit testul la clinica sa. 
 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare