Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui FC U Craiova, scandalizat, dar nu acuză: ”Nu cred că e o conspiraţie împotriva echipei noastre, doar ăsta e nivelul arbitrajului românesc”

Preşedintele lui FC U Craiova, scandalizat, dar nu acuză: ”Nu cred că e o conspiraţie împotriva echipei noastre, doar ăsta e nivelul arbitrajului românesc”

FC U Craiova

Comentarii

Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova, a vorbit despre înfrângerea cu FCSB, în care a fost dezamăgit de arbitraj.

FC U Craiova a pierdut, acasă, duelul cu FCSB, scor 0-1. Keşeru a marcat unicul gol al partidei, de la punctul cu var, după ce Iulian Călin a acordat penalty pentru intrarea lui Diallo asupra lui Creţu. Dacă Mutu a pus tunurile pe arbitraj şi a acuzat că există alte interese la mijloc, Puşcaş a fost mai temperat.

Preşedintele lui FC U Craiova a avut de asemena plângeri la adresa centralului şi a asistenţilor, însă i-a acuzat doar de incompetenţă, nu de rea-voinţă. Oificalul oltenilor a recunoscut că şi el aşteaptă VAR cu nerăbdare şi că a luat legătura cu CCA, cu scopul de a încerca să limiteze greşelile de arbitraj împotriva echipei sale.

Preşedintele lui FC U Craiova, scandalizat, dar nu acuză

Aşteptam puţin mai mult, FCSB e o echipă bună, nu m-au impresionat ei, nici ai noştri. Să vedem ce paşi urmează pentru noi. N-am fost grozavi azi, n-a fost un meci plăcut. Nu pot trece peste arbitraj, nu-mi place să-l invoc, dar trebuie. A fost o decizie ciudată la penalty, apoi la un cartonaş galben, al doilea.

Apoi, la minutele de prelungire, se impuneau şapte sau opt minute. Nicidecum trei minute. Toate au dus la rezultatul care a fost. Sper să ne revenim şi să evoluăm mai bine de la meci la meci. Creţu a zis că trebuie să fii şi şmecher: Da, doar că şmecheriile altor jucători de la alte echipe se văd asupra rezultatelor noastre.

Nu acuz arbitrajul, în primul rând jocul nostru nu a funcţionat. Se adună, au fost trei meciuri în care am suferit din cauza penalty-urilor date aiurea. Am făcut scrisoare către CCA, nu ştiu ce mai putem face către CCA, putem face încă 7.000 de scrisori către CCA.

Problema e... Nu cred că e o conspiraţie împotriva echipei noastre, doar ăsta e nivelul arbitrajului românesc în momentul de faţă. Sper să apară şi acest VAR. Toţi suferim din cauza arbitrajului slab”, a declarat Marcel Puşcaş.

Afla mai multe despre: fc u craiovamarcel puşcaşcraiova fcsb 

viewscnt
Articole similare