Experiențe împreună.
You are here:

Preşedintele lui Gaziantep a dat replica după ce Marius Şumudică a încălcat ordinul conducerii: “Da, e o problemă că s-a dus în România fără permisiunea clubului”

Preşedintele lui Gaziantep a dat replica după ce Marius Şumudică a încălcat ordinul conducerii: “Da, e o problemă că s-a dus în România fără permisiunea clubului”

Stranieri

Comentarii

Preşedintele lui Gaziantep FK, Mehmet Büyükekşi, a susţinut că antrenorul Marius Şumudică nu a procedat corect în privinţa revenerii în România, dar a trecut cu vederea, din cauza pandemiei de COVID-19.

Marius Şumudică şi staff-ul său s-au întors de urgenţă în România, cu un avion privat, după ce campionatul din Turcia a fost suspendat, deşi nu au avut acceptul clubului. 

Totuşi, preşedintele lui Gaziantep a susţinut că înţelege situaţia şi că postul lui Şumudică nu este în pericol: ”Nu se pune problema rezilierii contractului său. Prioritatea noastră e sănătatea oamenilor. Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, la fel ca în toate ţările. Dar nu ne gândim să îi terminăm contractul lui Şumudică

Păstrăm legătura prin telefon. Şumudică a întocmit un program de pregătire şi l-a lăsat jucătorilor. Da, e o problemă că s-a dus în România fără permisiunea clubului. Dar înţelegem situaţia actuală”, a mai spus başcanul lui Gaziantep", a declarat Büyükekşi.

Duminică, vicepreşedintele clubului Gaziantep FK, Mahsun Altunkaya, a precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării, că a aflat cu surprindere de plecarea tehnicianului Marius Şumudică în România cu un avion privat, în contextul discuţiilor din ultimele zile cu antrenorul român.

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe