Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Gaziantep a vorbit din nou despre viitorul lui Marius Şumudică: "Ne vom aşeza la negocieri!". Antrenorul a mutat presiunea pe conducere

Preşedintele lui Gaziantep a vorbit din nou despre viitorul lui Marius Şumudică: "Ne vom aşeza la negocieri!". Antrenorul a mutat presiunea pe conducere

Campionate

Comentarii

Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep, a vorbit din nou despre viitorul lui Marius Şumudică (49 de ani) la echipă. Antrenorului îi expiră contractul în mai, iar oficial clubului turc a anunţat că părţile se vor aşeza la masa negocierilor după Anul Nou.

Preşedintele lui Gaziantep a vorbit din nou despre viitorul lui Marius Şumudică: "Ne vom aşeza la masa negocierilor!"

Gaziantep FK e pe val în Turcia, fiind pe locul trei în campionat după o victorie, 3-1 împotriva celor de la Alanyaspor. Marius Şumudică a reuşit să-şi capaciteze elevii să reuşească să facă performanţe extraordinare în condiţiile în care Gaziantep FK abia a promovat în prima ligă turcă acum un an. La conferinţa de presă de după partida cu Alanyaspor, Şumudică a pus presiune pe şefi şi a transmis în faţa presei că-şi doreşte să rămână, dar oferta de prelungire nu a venit încă.

Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep, a reacţionat la scurt timp după declaraţiile făcute de Marius Şumudică. "Am fost numit preşedinte anul trecut după meciul cu Beşiktaş. Am bătut atunci pe Beşiktaş şi antrenorul nostru ne-a spus că are oferte şi că va pleca. I-am prelungit atunci contractul cu încă un an, iar acum înţelegerea expiră în mai. Nu trebuie să acţionăm de pe o zi pe alta. Am spus că în martie-aprilie vom discuta despre noul contract şi o vom face. Am câştigat împotriva unor echipe importante. Antrenorul nostru vrea să rămână şi sper că după Anul Nou ne vom aşeza la masa negocierilor pentru a discuta", a spus Mehmet Buyukeşki.

Marius Şumudică s-a plâns că nu i s-a făcut ofertă de prelungire a contractului

Gaziantep FK a legat patru victorii la rând, printre care una cu campioana Başakşehir, una cu Fenerbahce şi una cu până nu demult liderul din Superligă, Alanyaspor. Ultima e cea mai recentă, 3-1 cu Alanyaspor pe teren propriu, iar echipa lui Marius Şumudică a urcat pe locul trei în clasament, poziţie de Europa League, cu 27 de puncte strânse în 14 partide.

La conferinţa de presă de după meciul cu Alanyaspor, Marius Şumudică a ţinut să lămurească lucrurile şi a anunţat pentru fani că îşi doreşte să rămână, dar nu a primit nicio ofertă de prelungire a contractului.



"Sunt fericit aici, dar n-a venit nicio propunere de prelungire a contarctului. Am un mesaj pentru oraş şi pentru fani. Niciun conducător n-a venit la mine să discutăm prelungirea contractului. Şi eu aştept oferta, ca toată lumea. Am aşteptări. Vreau ca toată lumea să ştie că nu vreau să plec de aici. Fanilor noştri le ajung la urechi informaţii false, ei cred că vreau să plec, dar lucrurile nu stau aşa. Nu vreau să plec, sunt foarte fericit aici!", a mai spus Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicapresedinteviitorgaziantep fkturcia 

viewscnt
Articole similare