Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Gaziantep, anunţ pe site-ul oficial despre viitorul lui Marius Şumudică. Ce a transmis

Preşedintele lui Gaziantep, anunţ pe site-ul oficial despre viitorul lui Marius Şumudică. Ce a transmis

Stranieri

Comentarii

Mehmet Buyuşeşki, preşedintele lui Gaziantep FK, a vorbit din nou despre viitorul lui Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al clubului.

Preşedintele lui Gaziantep, anunţ pe site-ul oficial despre viitorul lui Marius Şumudică: "Ne vom întâlni după Anul Nou!"

Marius Şumudică are parte de rezultate fantastice în ultime perioadă la Gaziantep FK şi, la conferinţa de presă de după ultima victorie, 3-1 cu Alanyaspor, a mutat presiunea pe conducerea clubului după ce a anunţat că-şi doreşte să rămână, dar n-a fost contactat pentru a i se oferi prelungirea contractului. Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep FK, a anunţat pentru site-ul oficial al clubului că părţile vor discuta despre o eventuală prelungire după Anul Nou.

"Ne-am dorit stabilitate încă din prima zi de când am început să lucrăm cu antrenorul nostru. Ştim că fanii noştri îşi doresc şi vom avea o întâlnire cu el pe tema contractului. Ne vom întâlni să discutăm după Anul Nou. Vom continua să facem tot ce putem pentru succesul echipei şi al oraşului. Managementul, fotbaliştii şi antrenorii au contribuit cu toţii la succesul clubului şi vrem să continuăm şi în 2021 pe aceeaşi linie", a spus Mehmet Buyukekşi, pentru site-ul oficial al clubului Gaziantep.

Marius Şumudică vrea să continue la Gaziantep, dar pune o condiţie

Într-o intervenţie în exclusivitate la Telekom Sport, Marius Şumudică a vorbit despre viitorul său şi a spus că-şi doreşte să continue, iar când va veni momentul să discute cu şefii prelungirea contractului va pune o condiţie. Vrea un transfer, un mijlocaş, şi vrea ca fotbaliştii care-şi termină contractele în vara lui 2021 să continue la Gaziantep FK şi în sezonul următor.

"Am o listă de câţiva jucători care termină contractul în vară şi vreau să continue cu mine. Dacă ne aşezăm la masă să negociem, asta e condiţia pe care o pun. Ca veniri, mă gândesc la maximum un jucător. La mijloc. Nu e român, nu!", a spus Marius Şumudică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkpresedintemehmet buyukeksiviitor 

viewscnt
Articole similare