Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Gaziantep, intervenţie pentru Marius Şumudică: "Când deschide gura, încep să alerge cu cartonaşul în mână. Să nu uite asta"

Preşedintele lui Gaziantep, intervenţie pentru Marius Şumudică: "Când deschide gura, încep să alerge cu cartonaşul în mână. Să nu uite asta"
Comentarii

Preşedintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukeksi, l-a apărat pe antrenorul Marius Şumudică. Oficialul clubului consideră că arbitrii nu judecă în egală măsură cele care se petrec pe teren.

Gaziantep e pe locul şapte în prima ligă din Turcia, cu 15 puncte, iar preşedintele lui Gaziantep e considerat că e momentul să sară în apărarea lui Marius Şumudică:

„Echipa noastră va continua să facă tot posibilul pe teren, până la ultimul fluier al sezonului. Nu va renunţa niciodată, în niciun meci. Vor fi greşeli mereu în fotbal. Scopul nostru este de a atrage atenţia asupra acestor greşeli în timp util şi de a face fiecare parte implicată mai atentă. Suntem din Gaziantep şi Gaziantep nu renunţă niciodată.

Când arbitrii vin la Gaziantep, acţionează conform unor poveşti spuse lor. Deşi pe antrenorii adversarilor noştri nu îi sancţionează, tehnicianul nostru este pedepsit după fiecare reacţie, chiar dacă îşi apără drepturile. Ori de câte ori antrenorul nostru Şumudică deschide gura, arbitrii încep să alerge cu cartonaşul în mână. Aceste comportamente sunt împotriva naturii fotbalului. Aceste cartonaşe şi sancţiuni sunt acordate nu numai echipei noastre sau antrenorului nostru, ci şi oraşului Gaziantep. Vrem ca nimeni să nu uite asta”, a Mehmet Buyukeksi, preşedintele lui Gaziantep, în presa turcă.

Secundul lui Marius Şumudică l-a apărat pe antrenorul lui Gaziantep

După meciul cu Yeni Malatyaspor, secundul lui Marius Şumudică, Gabriel Mărgărit, a fost primul care s-a revoltat: "Am fost echipa care a pierdut două puncte, chiar dacă am jucat în 10 oameni, în repriza a doua. Am arătat că ştim să suferim, însă vreau să comentez şi un alt aspect. Antrenorul nostru nu a spus absolut nimic. Este pedepsit pentru orice mişcare pe care o face.
 
Antrenorul adversarilor a venit mereu spre banca noastră, dar nu a fost sancţionat în niciun fel. Cred că antrenorul nostru trebuie să îşi lege mâinile şi să stea pe margine până când va deveni cetăţean turc, pentru că altfel nu are cum. La cel mai mic gest sau vorbă este pedepsit imediat", a spus Gabriel Mărgărit, potrivit fanatik.com.tr.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepmarius sumudica gaziantepmarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare