Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Gaziantep, revoltat după ce a văzut ce păţeşte Marius Şumudică în Turcia: "Suntem foarte supăraţi". Momentul care l-a scos din minţi

Preşedintele lui Gaziantep, revoltat după ce a văzut ce păţeşte Marius Şumudică în Turcia: "Suntem foarte supăraţi". Momentul care l-a scos din minţi
Comentarii

Preşedintele clubului Gaziantep FK, Mehmet Buyukekşi, a declarat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării, că arbitrii iau deciziile atunci când este vorba de Marius Şumudică, având prejudecăţi. Oficialul s-a plâns de penaltiul acordat adversarilor pe finalul meciului cu Erzurum BB, după consultarea VAR.

Marius Şumudică, apărat de preşedintele de la Gaziantep

“Din nefericire arbitrii noştri iau în continuare deciziile în cazul lui Marius Şumudică, având prejudecăţi. La un meci din săptămânile trecute cu Kasimpaşa, antrenorul nostru a primit cartonaş galben încă de la început, pentru că a strigat la jucătorul lui. La meciul cu Erzurum, a primit cartonaş pentru că l-a felicitat pe arbitru. Antrenorul nostru a aflat asta după meci. Al patrulea arbitru a venit la vestiar şi a spus: ‘Şumudică a primit cartonaş galben. El ne-a felicitat într-un mod politicos, trist, dar conform regulamentelor, pentru că a intrat pe teren înainte ca brigada de arbitri să iasă, a trebuit să îi dăm cartonaşul. Din păcate acestea sunt regulile’. După ce meci nu intră antrenorul pe teren?

Dacă ar avea vreo reacţie negativă, dacă ar ieşi vreun conflict i-am da poate dreptate arbitrului... Regulile acestea sunt valabile doar pentru noi şi pentru Şumudică? Antrenorul nostru este cel mai bun din Turcia, este o nedreptate să se încerce să fie împiedicat astfel. Noi vom continua să fim alături de antrenorul nostru şi ne vom apăra mereu drepturile. Să nu se uite că prin aceste cartonaşe acordate atât de uşor nu doar Şumudică este pedepsit, ci oraşul Gaziantep, clubul Gaziantep. Îi rugăm pe arbitri să privească fiecare antrenor nu prin prisma prejudecăţilor, ci pe fiecare în mod egal”, a afirmat preşedintele grupării din Gaziantep.

Buyukekşi a precizat că Gaziantep FK a pierdut două puncte preţioase din cauza intervenţiei VAR la meciul cu Erzurum BB, scor 1-1. “Suntem foarte supăraţi. În condiţiile în care nici măcar adversarii de la Erzurumspor nu înţelegeau de ce a fost oprit jocul, arbitrul a privit monitorul VAR doar nouă secunde şi a dictat penalti. Dacă am fi luat trei puncte la acest meci, am şi ajuns pe primul loc. Cu un fluier ni s-au luat două puncte şi nu acceptăm asta. A fost al treilea meci din acest sezon în care am ratat victoria în ultimele secunde.

Îşi aminteşte toată lumea cum la meciul cu Yeni Manatyaspor, după ce am primit gol, după avertismentul arbitrului de VAR că a fost fault arbitrul Ali Palabiyik a fost invitat la monitor. Analiza acelui fault foarte clar a durat exact 86 de secunde, iar la meciul cu Erzurum s-au urmărit imaginile cu faultul doar nouă secunde. Vreau să-l întreb pe arbitrul Tugay Kaan Numanoglu: ce a văzut în aceste nouă secunde? Nu a avut mustrări de conştiinţă după ce a luat decizia urmărind faza dintr-un sinngur unghi şi influenţând astfel direct scorul? Noi nu am vrut niciodată să fim favorizaţi în vreun fel, am vrut egalitate. Însă continuă deciziile împotriva noastră”, a explicat oficialul turc.

Formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Erzurum BB, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Turciei.

Pentru Gaziantep FK a înscris Mirallas, în minutul 69. Gazdele au egalat prin Başsan, în minutul 90+6, din penalti.

Afla mai multe despre: marius sumudicapresedinte gaziantepgaziantep 

viewscnt
Articole similare