Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Lyon confirmă interesul marilor cluburi din Europa pentru noua perlă a clubului

Preşedintele lui Lyon confirmă interesul marilor cluburi din Europa pentru noua perlă a clubului

Ligue 1

Comentarii

Jean-Michel Aulas a confirmat în presa franceză că Real Madrid şi Manchester United îl urmăresc pe Cherki, noul puşti minune al lyonezilor.

Într-o conferinţîă de presă, Jean-Michel Aulas a mărturisit că Real Madrid şi Manchester United sunt pe urmele talentatului Rayan Cherki:

”Este fără doar şi poate un fotbalist care va ajunge la un nivel foarte înalt. Din acest motiv am făcut tot posibilul pentru a-i asigura un contract de profesionist cu Olympique Lyon, aşa cum de altfel, merita. Mai multe cluburi şi-au manifestat interesul pentru el, dar înainte să semnez contractul cu el, Manchester United şi Real Madrid au fost echipele care l-au curtat” a explicat preşedintele lyonezilor.

Rayan Cherki are doar 16 ani şi este cotat deja la 18 milioane de euro. El a marcat 8 goluri în actuala stagiune pentru lyonezi în toate competiţiile, inclusiv în UEFA Youth League, acolo unde a jucat pentru echipa sa. Cherki a debutat în Ligue 1 pentru Lyon la doar 16 ani şi este considerat o mare promisiune a fotbalului din Franţa.

Afla mai multe despre: rayan cherkijean-michel aulasreal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare