Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Rusada face apel la Putin pentru a evita noi sancţiuni din partea WADA

Preşedintele Rusada face apel la Putin pentru a evita noi sancţiuni din partea WADA

Alte sporturi

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Ruse Antidoping, Iuri Ganus, a făcut un apel către Vladimir Putin pentru ca acesta să intervină astfel încât Agenţia Mondială Antidoping (WADA) să aibă acces la datele de la fostul laborator din Moscova, până la sfârşitul acestui an, în caz contrar forul riscând noi sancţiuni, relatează AFP.

“Suntem la marginea prăpastiei şi vă cer să apăraţi prezentul şi viitorul unui sport curat în Rusia”, a spus Ganus într-un filmuleţ postat pe site-ul Rusada.

La sfârşitul lunii septembrie, WADA a ridicat suspendarea Rusada, decisă în 2015, dar i-a cerut Moscovei să furnizeze, până la 31 decembrie, datele controalelor antidoping făcute de laboratorul din Moscova în perioada 2011-2015.

Săptămâna trecută, WADA a anunţat că un grup de cinci experţi, care avea misiunea de a accesa date de la fostul laborator din Moscova, nu a reuşit să îşi atingă scopul, autorităţile din Rusia susţinând că echipamentele de extragere a datelor trebuie să fie certificate conform legislaţiei acestei ţări.

Afla mai multe despre: rusadawada 

viewscnt
Articole similare