Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Preşedintele se va întâlni cu Marius Şumudică". Lovitura clubului care vrea să o lase pe CFR Cluj fără antrenor

"Preşedintele se va întâlni cu Marius Şumudică". Lovitura clubului care vrea să o lase pe CFR Cluj fără antrenor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se va alege, probabil, doar cu Conference League în acest sezon, cu Marius Şumudică pe banca tehnică. După dezamăgirile trăite în preliminariile europene, antrenorul campioanei a recunoscut că e ofertat constant. Presa din străinătate a anunţat care poate fi următorul său club, dar şi că "preşedintele se va întâlni cu Marius Şumudică".

Preşedintele lui Kayserispor ar urma să poarte o discuţie cu Marius Şumudică

CFR Cluj e pe primul loc în Liga 1, dar a ratat sumele mari de bani din Champions League şi e aproape să nu se califice nici în grupele Europa League, după 0-4 cu Steaua Roşie Belgrad, din prima manşă a play-off-ului. La finalul partidei din Serbia, antrenorul a susţinut că nu-şi doreşte să plece din Gruia, dar nu s-ar opune unei decizii drastice luate de conducere. În plus, a afirmat că are variante în privinţa următorului club. 

Kayserispor stă la pândă, anunţă presa din Turcia, după ce situaţia de pe banca tehnică a echipei din Super Lig s-a complicat. Yalçın Koşukavak a fost demis, iar la înlocuitorul Hikmet Karaman s-ar fi renunţat deja, la presiunea fanilor, conform Ajansspor.com

Preşedintele Berna Gözbaşı, prima femeie aflată în această funcţie din istoria primei ligi, a luat decizia finală. Acum, cea care conduce Kayserispor a pus pe lista sa doi antrenori şi îl doreşte pe principalul de la CFR Cluj. 

"Preşedintele Gözbaşı se va întâlni cu Bülent Korkmaz şi Marius Şumudică", a anunţat sursa citată. Românul a mai fost pe banca echipei aproape un an, între 2017-2018, şi ar putea lucra cu femeia de afaceri care a schimbat 10 antrenori în ultimii doi ani la Kayserispor, printre care şi Dan Petrescu, cel care a condus echipa aproximativ o lună. 

Marius Şumudică le-a transmis turcilor că se va întoarce în Super Lig

Rapidistul a fost fermecat după aventurile din prima ligă turcă, unde a fost apreciat, şi a recunoscut, în mai multe rânduri, că vrea să revină: "Aş vrea să mă întorc în Turcia şi sunt sigur că mă voi întoarce la un moment dat. Simt că pot face mai mult. Banii nu sunt obiectivul meu principal, priorităţile mele sunt performanţa, rezultatele şi să mă simt confortabil la clubul pe care îl conduc”, spunea Şumudică în aprilie.

Gaziantep şi Rizespor sunt celelalte echipe pe care românul le-a mai condus în Turcia. La Kayserispor l-ar putea antrena pe portarul Silviu Lung junior.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1marius sumudicamarius sumudica plecare cfr clujmarius sumudica kayserispormarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare