Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele SUA, propunere incredibilă pentru un milionar din România: ”Şi-a trimis oamenii aici”

Preşedintele SUA, propunere incredibilă pentru un milionar din România: ”Şi-a trimis oamenii aici”

Diverse

Comentarii

Donald Trump, preşedintele SUA, i-a făcut o propunere incredibilă de afacere unui milionar din România. Este vorba despre Gigi Becali, cel care a dezvăluit că omul de afaceri american i-a propus un proiect imobiliar în valoare de aproximativ două miliarde de dolari.

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de pe planetă, Donald Trump a fost foarte aproape de a intra într-o afacere în România, alături de Gigi Becali. Patronul FCSB a dezvăluit că a primit în 2007 o propunere de la Trump, prin care omul de afaceri american ar fi urmat să ridice două turnuri în Bucureşti, pe un teren deţinut de Gigi Becali.

Propunerea preşedintelui SUA pentru milionarul Gigi Becali: ”Au venit oamenii lui aici”

Propunerea ar fi fost înaintată de Trump în anul 2007, cu mult înainte ca el să ajungă preşedintele SUA. Gigi Becali dezvăluia atunci că milionarul american a vrut să investească în România. A fost vorba despre un proiect imobiliar, care ar fi urmat să fie ridicat în nordul Bucureştiului, într-una dintre cele mai scumpe zone din Capitală. Terenul îi aparţinea lui Gigi Becali, în timp ce Donald Trump ar fi asigurat banii pentru ridicarea celor două construcţii:

”Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici, la Palat şi mi-au spus că vrea să facă două turnuri înalte. M-a invitat la Atlantic City. Dacă mă duc, o să-mi întoarcă vizita. Ei vin cu banii, eu vin cu terenurile. Am zis că vreau să văd dacă ne dau voie să le facem atât de înalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile să se numească Becali-Trump.. Am un teren de şase hectare în sectorul 2, aproape de parcul Herăstrău. Aici am putea să construim cele două turnuri”, a povestiti Gigi Becali, într-un interviu acordat în 2007.



În acea perioadă, piaţa imobiliară din România era într-o continuă creştere şi preţul pe metrul-pătrat era din ce în ce mai scump. Însă, în 2008, odată cu criza economică, piaţa imobiliară pur şi simplu s-a prăbuşit. De altfel, acesta ar fi unul dintre motivele pentru care n-a mai avut loc afacerea dintre milionarii Donald Trump şi Gigi Becali.

Între timp, Donald Trump a ajuns preşedinte al SUA (2016), însă n-a reuşit să câştige şi al doilea mandat, după ce a pierdut în faţa lui Joe Biden. Trump încă este preşedintele SUA, pentru următoarele trei luni, cât durează formalităţile pentru predarea mandatului.

Afla mai multe despre: donald trump 

viewscnt
Articole similare