Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele UFC, Dana White, citat într-un proces de şantaj. Prima reacţie a miliardarului

Preşedintele UFC, Dana White, citat într-un proces de şantaj. Prima reacţie a miliardarului

Alte sporturi

Comentarii

Dana White, miliardar şi preşedinte al celei mai puternice organizaţii de arte marţiale mixte, UFC, a fost chemat în instanţă, într-un proces civil intentat de un american condamnat pentru şantaj. I se cer 10 milioane de dolari!

Cazul este unul interesant: Ernesto Joshoua Ramos l-a dat în judecată pe White pentru că nu ar fi respectat o înţelegere, conform căreia preşedintele UFC ar fi trebuit să-i plătească 450.000 de dolari. În schimbul acestei sume, Joshoua nu trebuia să pomenească numele lui White în timpul unui proces de şantaj din 2015.
Şi aici lucrurile devin interesante. În urma acelui proces, Joshoua Ramos a fost condamnat pentru că a încercat să şantajeze pe cineva la care pe tot parcursul procesului s-a făcut referire ca fiind ”un om de afaceri”. Ramos ar fi fost în posesia un sex-tape, o înregistrare în care pare să fi fost Dana White.
Conform noilor detalii, White ar fi fost înregistrat având relaţii intime cu iubita lui Joshoua Ramos, undeva în Brazilia, în 2014, ea însăşi fiind cea care a folosit o cameră ascunsă. 

Iubita lui Joshoua Ramos -dansatoare într-un club de striptease din Los Angeles – şi White ar fi avut o relaţie întinsă pe mai multe luni.

Ramos a fost arestat de agenţii FBI în momentul întâlnirii cu ”omul de afaceri”, căruia i-ar fi solicitat la acea vreme 200.000 de dolari. Ramos a fost condamnat pentru şantaj şi a petrecut un an în închisoare.

Racţia oficială a lui White

Dana White a reacţionat prompt pentru Review-Journal, preluat de ESPN: ”Tocmai am aflat de acest proces stupid. Tipul ăsta s-a dus la închisoare după ce a încercat să mă şantajeze acum câţiva ani. Acum a angajat un avocat, care la rândul său a fost condamnat în trecut. Acum vor 10 milioane de dolari. Nu a primit niciun ban de la mine prima dată, şi poate să fie sigur că nu va primi nici acum. Abia aştept ca judecătorul să închidă procesul şi să scap definitiv de ei”
 

Afla mai multe despre: dana white 

viewscnt
Articole similare