Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune la CFR Cluj! Campioana are nevoie de victorie în Liga 1 înaintea meciului cu AS Roma: "Jucătorii au dovedit că pot face diferenţa între meciuri"

Presiune la CFR Cluj! Campioana are nevoie de victorie în Liga 1 înaintea meciului cu AS Roma: "Jucătorii au dovedit că pot face diferenţa între meciuri"

Superliga

Comentarii

Antrenorul secund de la CFR Cluj, Costin Curelea, a prefaţat partida din Liga 1 cu Gaz Metan, înainte de meciul cu AS Roma, din Europa League.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan, duminică, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Costin Curelea va sta pe banca lui CFR Cluj, în absenţa lui Dan Petrescu, cel care e suspendat în Liga 1: “Am văzut jocul lor, practică un fotbal bun şi cu siguranţă vor progresa. Au un antrenor nou, au adus câţiva jucători buni, care au nevoie de câteva meciuri împreună pentru a fi mai omogeni. Deja au avut 4-5 meciuri, iar mâine, la meciul cu noi, se vor prezenta mult mai bine.

Suntem echipa campioană, jucătorii au demonstrat că pot juca cu cele mai mari echipe din Europa, dar şi cu formaţîi mai slab cotate din Liga 1. Asta înseamnă valoarea jucătorilor, valoarea antrenorului, care ştie de fiecare dată cum să ii motiveze cel mai bine.

Jucătorii sunt profesionişti şi vor lua toate meciurile la fel. Ei au dovedit şi până acum că pot face diferenţa între meciuri şi vor trata serios această partida”, a declarat Costin Curelea la conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujcostin curelea 

viewscnt
Articole similare