Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe Gigi Becali. Fanii stelişti au decis pe cine vor antrenor la FCSB: „Reghecampf sau Dan Petrescu” | VIDEO

Presiune pe Gigi Becali. Fanii stelişti au decis pe cine vor antrenor la FCSB: „Reghecampf sau Dan Petrescu” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a făcut public astăzi, 17 iunie, într-o conferinţă de presă, proiectul Asociaţia Salvaţi Steaua. La conferinţa de presă a fost prezent şi fostul antrenor al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, antrenor pe care fanii şi-l doresc înapoi la echipa lui Gigi Becali.

Gigi Becali a promis că îl va menţine pentru totdeauna pe Bogdan Vintilă în funcţia de antrenor principal, dar fanii roş-albaştrilor îşi doresc altceva. Laurenţiu Reghecampf, antrenor care are în palamres două titluri cu FCSB, este principalul favorit al suporterilor.

Aceştia nu exclud însă nici varianta Dan Petrescu, antrenor care nu a pregătit niciodată echipa lui Becali, dar care a jucat şase ani la gruparea roş-albastră şi alături de care a luat şase trofee, printre care şi Super Cupa Europei.

„Noi ni-l dorim la Steaua. Cine nu şi-l doreşte pe Reghe în România ca antrenor? Sau pe Dan Petrescu, să spunem şi de el. Sunt cei mai buni antrenori români la ora asta. Dar aşteptăm. Va veni şi timpul ăla. Poate peste şase luni, peste un an. Va veni şi timpul ăla.

Sperăm ca pe viitor băieţii să simtă presiunea noastră şi că suntem în spatele lor şi că îi împingem către victorie. Asta ne dorim, exact cum făceam pe timpul domnului Reghecampf, când venea la noi, venea cu mare drag şi îl salutam indiferent că câştigam, pierdeam, eram alături de echipă”, a declarat Gheorghe Mustaţă.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauasuporterireghecampfdinamo 

viewscnt
Articole similare