Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe Istvan Kovacs? Petrescu: "Mi-aş dori foarte mult să nu se vorbească de arbitraj după meci!"

Presiune pe Istvan Kovacs? Petrescu: "Mi-aş dori foarte mult să nu se vorbească de arbitraj după meci!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu FCSB, despre delegarea lui Istvan Kovacs la centru. "Bursucul" a atras atenţia că nu-şi doreşte să se vorbească despre arbitraj la finalul partidei din Gruia şi e de părere că nici FCSB nu-şi doreşte să câştige meciul cu ajutorul arbitrajului.

Istvan Kovacs va împărţi dreptatea la meciul CFR - FCSB, din Gruia, iar Petrescu a spus că i se pare penibil să se vorbească de arbitraj înaintea meciului. Totuşi, antrenorul a spus că echipa sa nu a primit întotdeauna ce merita din punct de vedere al deciziilor oamenilor în negru.

"Mi-aş dori foarte mult să nu se vorbească de arbitraj după meci, mi-aş dori foarte mult ca meciul să fie decis de jucători şi nu de arbitri. Nu cred că am primit ce ni se cuvenea mereu, din contră, dar acum să vorbim de arbitri mi se pare penibil. Nu cred că adversarul nostru vorbeşte de arbitru pentru că are un lot fantastic şi îşi doreşte să câştige meciul pe teren, cu un arbitraj bun", a spus Dan Petrescu, sâmbătă, la conferinţa de presă.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 2 februarie, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport.



 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbderbyarbitraj 

viewscnt
Articole similare