Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe un jucător de la naţionala României: „Trebuie să îşi asume să fie liderul din vestiar”

Presiune pe un jucător de la naţionala României: „Trebuie să îşi asume să fie liderul din vestiar”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) trece printr-o perioadă extraordinară, mijlocaşul a marcat 7 goluri în ultimele 5 meciuri jucate la Slavia Praga.

Stanciu a fost şi convocat de Mirel Rădoi la naţionala României pentru meciurile preliminare din Campionatul Mondial 2022.  Oamenii din fotbal, în frunte, cu Ioan Ovidiu Sabău, fostul mare fotbalist, îl vede pe Stanciu drept viitorul lider de la echipa naţională.

„Nicolae Stanciu ar trebui să fie un lider al naţionalei! Fiindcă e nevoie. La ce realizări are, trebuie să se ridice mult mai mult, fiindcă are libertate de exprimare. Ai nevoie de această calitate, trebuie să îţi doreşti mai mult. Pe lângă calitatea sportivă, e important să îi calibrezi şi pe ceilalţi. El poate să o face, fiindcă e credibil. Are nişte realizări... Trebuie să ia frâiele!”, a spus Neluţu Sabău la Look Sport.

În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) şi Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022. România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

  • 11 goluri şi şase pase decisive are Stanciu în tricoul echipei Slavia Praga, în acest sezon

Stanciu a mărturisit că se simte foarte bine în această perioadă. „Sunt fericit că îmi ajut echipa. Sunt foarte sincer când spun că nu îmi pasă dacă dau două goluri sau niciunul. Important e să continuăm seria victoriilor şi să rămânem primii în clasament. Pentru mine nu a fost deloc uşor în toamnă. Am călătorit mult cu echipa naţională, am fost mereu izolaţi prin hoteluri. În final, am şi ratat calificarea la Euro. Am fost foarte trist din cauza acestui lucru. Acum încep să îmi revin, trag tare la antrenamente şi încerc să conving staff-ul”, a spus Stanciu, conform sport.cz.

Sparta Praga este pe locul 2 cu 47 de puncte. Liderul clasamentului este Slavia Praga, cu 61 de puncte.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare