Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe Zlatan Ibrahimovic: "Mai avem şi alte opţiuni". Clubul care îl poate refuza pe Ibrahimovic

Presiune pe Zlatan Ibrahimovic: "Mai avem şi alte opţiuni". Clubul care îl poate refuza pe Ibrahimovic

Serie A

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic şi-a încheiat aventura în Statele Unite, la LA Galaxy, dar abia de la 1 ianuarie va deveni oficial liber de contract. Dorit de mai multe echipe, suedezul încă nu s-a decis cu cine să semneze, astfel că una dintre fostele sale echipe pune presiune pe acesta pentru a lua o decizie.

Potrivit presei din Italia, AC Milan este favorită să îl transfere pe Zlatan Ibrahimovic la începutului anului 2020, însă faptul că suedezul încă nu este hotărât l-a făcut pe directorul sportiv al clubului rossonero să iasă public şi să pună presiune pe Zlatan. 

"Ibrahimovic? Este cu siguranţă o opţiune, am stat de vorbă, vom continua să discutăm, dar mai avem şi alte variante. Cu Zlatan e mai complicat, a jucat ultima partidă pe 20 octombrie, iar pentru un fotbalist de 38 de ani să stai pe margine 2 luni e mult, am trecut şi eu prin asta. De aceea, cred că ar putea evolua în retur pentru noi, dar nu va fi uşor", a declarat Paolo Maldini. 

ZLATAN IBRAHIMOVIC, APROAPE DE AC MILAN. DETALIILE CONTRACTULUI 

AC Milan i-a oferit lui Ibrahimovic un contract pe şase luni, iar dacă ambele părţi vor fi de acord, înţelegerea va mai fi prelungită pentru încă un an. Presa din Italia relatează că în acest moment există neînţelegeri din punct de vedere financiar, aceasta fiind posibilitatea şi pentru ieşirea publică a lui Maldini, în care a vorbit despre faptul că Zlatan nu a mai jucat de două luni, tocmai pentru a îl face pe suedez să îşi reducă pretenţiile financiare. 

Ibrahimovic, care a ajuns la Los Angeles în 2018, şi-a încheiat contractul cu Galaxy, pentru care a marcat 53 de goluri şi a dat 17 pase decisive, în 52 de meciuri jucate, fără însă a câştiga vreun trofeu cu această formaţie.

Afla mai multe despre: ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare