Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune, presiune, presiune! Mihai Stoica mesaj direct pentru arbitrul Ovidiu Haţegan

Presiune, presiune, presiune! Mihai Stoica mesaj direct pentru arbitrul Ovidiu Haţegan

Superliga

Comentarii

Întrebat dacă delegarea lui Ovidiu Haţegan la meciul CFR Cluj - FCSB este oportună, Mihai Stoica a răspuns, dar n-a ezitat să-l înţepe pe centralul din Arad.

"Are delegări în Europa League şi în Champions League şi e foarte frumos. Dar anul trecut, la meciul decisiv pentru câştigarea campionatului, de la Ovidiu, cu FC Viitorul, l-a eliminat pe Tamaş, corect, după care la 0-0 am avut un penalti evident la Bălaşa şi nu a fost acordat. Dacă am fi deschis scorul cu siguranţă altul era deznodământul. La Craiova, Haţegan a avut de două ori în 40 de secunde obligaţia să-l elimine pe Ţâru de la FC Viitorul. Nu l-a eliminat. Nimeni nu contestă valoara lui Ovidiu Haţegan. îmi doresc din toată inima ca Ovidiu Haţegan să arbitreze corect. Atât", a declarat Mihai Stoica.

Antrenorul Nicolae Dică a fost întrebat dacă este îngrijorat de arbitraje, însă tehnicanul a refuzat să comenteze acest subiect: "Eu nu vorbesc de arbitraj niciodată, de aceea a venit MM să vorbească. Nici înainte de meci, nici după meci nu vorbesc de arbitraj, pentru că nu este treaba mea. Eu încerc să-mi pregătesc echipa cât mai bine şi să jucăm împotriva tuturor. Jucătorii trebuie să se gândească la ceea ce fac ei pe teren, nu să-i intereseze arbitrajul."

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicacfr clujfcsbsteauaovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare