Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune uriaşă pe Simone Inzaghi înaintea meciului cu FCSB: "Lazio are obligaţia de a se califica"

Presiune uriaşă pe Simone Inzaghi înaintea meciului cu FCSB: "Lazio are obligaţia de a se califica"

UEFA Europa League

Comentarii

Fanii lui Lazio îi solicită lui Inzaghi să readucă echipa pe linie de plutire, după trei înfrângeri consecutive. Aceştia spun că jocul defensiv trebuie îmbunătăţit urgent începând de la meciul cu FCSB, programat joi, ora 22:05, pe Telekom Sport 1.

"Inzaghi trebuie să găsească o soluţie urgentă în defensivă, nu mai este timp de pierdut. Am intrat în partea decisivă a sezonului. Lazio joacă în Europa şi are obligaţia de a trece e o echipă cu un nivel mai scăzut. Trebuie să-şi revină şi în campionat, acolo unde s-a îngreunat drumul spre Champions League. De Vrij şi Radu sunt certitudinile antrenorului, dar mai rămâne un loc liber. 

Bastos şi Wallace alternează, însă evoluţiile lor au dezamăgit în ultima vreme. Caceres abia a sosit, dar e pregătit să joace, la fel ca tânărul Luiz Felipe. Acesta ar putea evolua în Europa League. Antrenorul trebuie să ia o decizie în privinţa celui de-al treilea om din apărare. Se primesc tot mai multe goluri, iar Lazio nu-şi mai permite paşi greşiţi" - se arată pe site-ul cittaceleste.it

Afla mai multe despre: stefan radusimone inzaghifcsblazio 

viewscnt
Articole similare