Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune uriaşă pe umerii lui Ianis Hagi, înaintea meciului cu Galatasaray: ”Nu ştiu dacă va fi la fel de bun ca tatăl său”

Presiune uriaşă pe umerii lui Ianis Hagi, înaintea meciului cu Galatasaray: ”Nu ştiu dacă va fi la fel de bun ca tatăl său”
Comentarii

Ianis Hagi este anunţat titular în meciul pe care Rangers urmează să îl dispute, în play-off-ul Europa League, contra turcilor de la Galatasaray.

Fatih Terim, tehnicianul Galatei, a vorbit despre duelul cu mijlocaşul român născut la Istambul. Terim a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi, despre care a spus să nu încape îndoială că este un fotbalist bun, care are potenţial să crească.

”Am lucrat cu Gică patru ani. Am avut performanţe mari împreună. Fiul lui s-a născut în Turcia şi cred că este un tânăr foarte promiţător. Nu ştiu dacă va fi la fel de bun ca tatăl său, dar sper să fie. Chiar sper să fie mai bun, sunt sigur că asta îşi doreşte şi tatăl său. Dar nu există îndoială că Ianis este un jucător bun, cu un mare potenţial de îmbunătăţire.”, a declarat Fatih Terim, în conferinţa de presă de dinaintea partidei dintre Rangers şi Galatasaray, de joi, de la 21:45.

Ianis a reuşit un gol şi cinci assist-uri în 11 apariţii, în toate competiţiile, în tricoul lui Rangers. Steven Gerrard preferă să îl folosească cel mai des, pe român, pe postul de extremă dreapta.

Afla mai multe despre: ianis hagigalatasarayrangersfatih terim 

viewscnt
Articole similare