Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preţul fenomenal de mare pe care Dragoş Săvulescu l-a plătit pentru închirierea vilei din Mykonos. FOTO | Avem imagini din interior

Preţul fenomenal de mare pe care Dragoş Săvulescu l-a plătit pentru închirierea vilei din Mykonos. FOTO | Avem imagini din interiorgalerie foto

Diverse

Comentarii

Dragoş Săvulescu a plătit un preţ fenomenal de mare pentru închirierea vilei din Mykonos, în care au fost surprinse imaginile care au dus la reţinerea fostului acţionar al lui Dinamo.

Luni, Dragoş Săvulescu a fost reţinut pe insula grecească Mykonos, după ce pe numele fostului acţionar al lui Dinamo a fost emis un mandat de urmărire internaţională.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Omul de afaceri fusese condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare, printr-o decizie definitivă, după ce a fost găsit vinovat pentru corupţie în dosarul retrocedărilor din Mamaia şi Constanţa.

Presa din Grecia a publicat imagini şi detalii despre vila pe care Dragoş Săvulescu a închiriat-o în Mykonos, pentru care a plătit un preţ fenomenal de mare.

Dragoş Săvulescu a plătit un preţ fenomenal de mare pentru luxoasa vilă din Mykonos

Fostul acţionar al lui Dinamo a fost arestat după ce iubita lui, fotomodelul albanez Angela Martini, a postat mai multe imagini pe conturile de socializare.

Săvulescu era rezident în Italia, unde condamnare i-a fost comutată în închisoare cu suspendare, dar mandatul de urmărire internaţională se activa în momentul în care omul de afaceri părăsea ţara.

Imediat, autorităţile din România, cele din Grecia şi Interpol au intrat în alertă şi Dragoş Săvulescu a fost arestat luni, într-un bar din insula Mykonos.

Publicaţia protothema.gr dezvăluie şi preţul fenomanel de mare pe care Dragoş Săvulescu l-a plătit pentru închirierea vilei din Mykonos. Este vorba de nu mai puţin de 87,500 de euro pe săptămână, una dintre cele mai scumpe locaţii din zonă.

Vila este construită chiar pe malul Mării Egee, stilul este tradiţional, combinat cu dotări foarte moderne şi luxoase. Din descriere, casa se află la 3,2 kilometri de centrul oraşului Mykonos, la 4 kilometri de aeroport şi la 7,2 kilometri de port.

Vila este construită într-o zonă retrasă şi oferă toate condiţiile pe care şi le poate dori un milionare care poate plăti fenomenalul preţ de 87,500 de euro pe săptămână.

Dragoş Săvulescu, la masă cu un criminal periculos în momentul în care a fost arestat

Nu doar Dragoş Săvulescu a fost arestat în acea operaţiune la care au participat garda de coastă şi poliţia din Mykonos. În momentul în care a fost reţinut, fostul acţionar de la Dinamo se afla într-un bar, alături de un alt bărbat controversat.

Acesta ar fi un criminal considerat extrem de periculos, care de asemenea era dat în urmărire generală prin Interpol. Însă autorităţile din Grecia au refuzat să ofere detalii despre identitatea acestui bărbat.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dragos savulescu 

viewscnt
Articole similare