Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preţul incredibil pe care Liverpool îl cere pentru Mohamed Salah. Ar doborî recordul lui Neymar

Preţul incredibil pe care Liverpool îl cere pentru Mohamed Salah. Ar doborî recordul lui Neymar

Liverpool

Comentarii

Liverpool i-a fixat un preţ uriaş lui Mohamed Salah, în speranţa că-i va ţine departe pe cei care-l doresc. Potrivit Daily Mail, ”cormoranii” ar putea cere nu mai puţin de 200 de milioane de lire sterline, aproape 230 de milioane de euro.

Salah a avut un sezon excepţional, cu 43 de goluri marcate până acum. Transferul în vară de la AS Roma la Liverpool i-a relansat cariera şi acum este unul dintre cei mai doriţi jucători din fotbalul mondial. Zidane a declarat încă din decembrie că şi l-ar dori, însă lucrurile s-au schimbat mult între timp.

Atunci, Salah era evaluat la aproximativ 100 de milioane de lire. Acum, după ce a făcut spectacol atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor, Daily Mail scrie că preţul său ar fi de aproximativ 200 de milioane de lire sterline. Mijlocaşul de 25 de ani nu are clauză de reziliere, astfel că pentru Liverpool este mai uşor de gestionat situaţia.

Şefii lui Liverpool speră că astfel îi va ţine departe pe cei care-l tot curtează. Salah mai are încă 4 ani de contract şi câştigă 90.000 de lire pe săptămână, dar ar urma să primească o mărire de salariu. Conform Daily Mail, conducerea lui Liverpool doreşte să-i păstreze pe Salah şi Klopp şi pentru sezonul următor, în tentativa de a câştiga titlul.

Afla mai multe despre: mohamed salahliverpoolreal madrid 

viewscnt
Articole similare