Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preţuri incredibile la bilete înainte de Astra - Dinamo. Suporterii giurgiuveni fac scandal: "Ruşine conducerii clubului"

Preţuri incredibile la bilete înainte de Astra - Dinamo. Suporterii giurgiuveni fac scandal: "Ruşine conducerii clubului"

Astra Giurgiu

Comentarii

Conducerea Astrei Giurgiu a pus în vânzare biletele pentru confruntarea cu Dinamo din ultima etapă a Ligii I, dar preţurile de Europa i-au nemulţumit total pe suporteri, care au reacţionat prompt şi vehement la adresa conducerii.

”Din cauza asta vin aşa de puţini spectatori, politica clubului este FOARTE PROASTĂ, la fel şi conducerea CLUBULUI ASTRA. Primăria Giurgiu, care este patenera cu ION NICULAE, nu are nimic de comentat?” sau ”Nu vi se par cam scumpe? De-aia e mereu stadionul ”plin”. Ruşine conducerii clubului”, sunt doar două dintre mesajele care au invadat pagina de Facebook a clubului giurgiuvean.

Preţul biletelor:

Peluză – 50 lei

Cusca (Tribuna II) – 50 lei


Tribuna II – 100 lei
Tribuna I – 100 lei

Biletele se pun în vânzare la casele de bilete din Piaţa Centrală, Piaţa Unirii şi Piaţa Tineretului, dar şi online, începând de joi, 22 februarie 2018.

Casele de bilete sunt deschise între orele 11:00 – 19:00.

Afla mai multe despre: astra giurgiudinamoliga 1bilete astra - dinamo,  

viewscnt
Articole similare