Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Previziune sumbră făcută de Gheorghe Tadici! Pe ce loc va încheia România la EURO. Ce spune despre Cristina Neagu

Previziune sumbră făcută de Gheorghe Tadici! Pe ce loc va încheia România la EURO. Ce spune despre Cristina Neagu

Handbal

Comentarii

Gheorghe Tadici, fost selecţioner al naţionalei feminine de handbal, este de părere că reprezentativa ţării noastre va putea încheia Campionatul European din Franţa cel mult pe poziţia a treia.

„Eu cred că vom încheia pe locurile 3-8. Nu o spun aiurea. Ce obiectiv e ăsta 1-6? Explicaţi-mi! Problema e că noi la turneele finale nu mai mergem cu obiective clare. Atât am calculat noi calificarea la Jocurile Olimpice la Mondialele de anul trecut încât am uitat că la Olimpiadă poţi ajunge şi de la Euro. Vom vedea ce se va întâmpla. Dar cred că vom încheia pe locurile 3-8”, a spus Gheorghe Tadici, pentru Fanatik.

În ciuda entuziasmului din ţara, fostul selecţioner al naţionalei feminine de handbal nu crede că România va avea viaţă uşoară la CE: „Înainte să mergem la Mondiale şi Europene ne medaliem mereu. Avem un discurs atât de frumos, de optimist. Însă medalia se câştigă pe teren, prin motivaţia de la vestiare. Acolo va fi important. E greu de câştigat o medalie pentru că se joacă pe teren, nu contează declaraţiile pompoase”, a mai spus Tadici.

Cristina Neagu este o jucătoare de valoare, dar nu ar trebui să uite că handbalul e un sport de echipă. „Este o jucătoare bună, dar ar trebui să nu uite că handbalul este un sport colectiv, în teren contează doar echipa”.

Traseul României în grupa preliminară:

România - Cehia, 1 dec, ora 19:00
Germania - România, 3 dec, ora 19:00
Norvegia - România, 5 dec, ora 22:00

Afla mai multe despre: tadicinationala de handbal 

viewscnt
Articole similare