Experiențe împreună.
You are here:

Previziuni sumbre pentru tenisul mondial. Halep nu-şi va putea apăra titlul la Wimbledon, când s-ar putea juca din nou

Previziuni sumbre pentru tenisul mondial. Halep nu-şi va putea apăra titlul la Wimbledon, când s-ar putea juca din nou

Tenis

Comentarii

Vicepreşedintele Federaţiei Germane de Tenis, Dirk Hordoff, spune că este aproape sigur că turneul de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie) nu se va disputa, informează lesoir.be.

"Am auzit deja că este aproape sigur că sezonul pe iarbă nu se va desfăşura", a declarat el.

Hordoff este de părere că nici US Open, ultimul grand slam al anului (31 august - 13 septembrie), nu va avea loc.

"Aş fi foarte bucuros dacă s-ar putea juca în octombrie", a adăugat oficialul german.

All England Club, organizatorul grand slam-ului londonez, se va reuni săptămâna viitoare pentru a stabili dacă se va ţine sau nu competiţia, în condiţiile în care numărul de cazuri de coronavirus creşte alert în întreaga lume.

"Lucrul cel mai important este sănătatea publică şi suntem decişi să acţionăm într-o manieră responsabilă", a declarat, meircuri, Richard Lewis, directorul general al All England Club.

Organizatorii The Championships iau în calcul doar anularea turneului, nu şi amânarea lui.

"Ţinând cont de suprafaţa terenurilor (n.r. - iarbă), o amânare este considerabil riscantă şi dificilă. Am exclus ca turneul să se dispute fără spectatori", a adăugat Lewis.

În acest moment, din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul este suspendat până la 7 iunie. Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, a fost mutat din perioada 24 mai - 7 iunie în intervalul 20 septembrie - 4 octombrie.

Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, la simplu feminin, iar sârbul Novak Djokovici, la simplu masculin.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe