Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Previziunile ”Oracolului din Bălceşti”. Ştie cât se va termina partida România - Israel

Previziunile ”Oracolului din Bălceşti”. Ştie cât se va termina partida România - Israel
Comentarii

Naţionala de fotbal a României va înfrunta formaţia similară a Israelului, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45, în preliminariile EURO 2024.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că naţionala României va reuşi să obţină toate cele trei puncte în duelul cu Israelul.

Dumitru Dragomir: ”Dacă nu-i batem nici pe ăştia, atunci pe cine dracu batem?”

Mai mult, ”Oracolul din Bălceşti” s-a aruncat şi la un scor corect la meciul România - Israel: 1-0!

”Nea Mitică” este de părere că, dacă va reuşi să deschidă scorul, naţionala lui Edi Iordănescu va parca autobaza şi se apăra eroic până la ultimul fluier.

Dacă nu-i batem nici pe ăştia, atunci pe cine dracu batem? Victorie simplă, 1 solist. Mă bazez şi pe ştiinţa celor doi oameni din familia Iordănescu. Dacă Edi nu se consultă cu tatăl său îmi cam stric total părerea despre el.

Nu dăm mai mult de două goluri. Dacă dăm repede 1-0 ne băgăm cu fundul în poartă că aşa suntem noi românii. Nu mi-e teamă de meciul ăsta, mai teamă îmi e de Kosovo. Dacă pierd cu Elveţia şi nu mai au şanse de calificare sunt şi mai periculoşi.

Ar fi bine ca Kosovo să bată Elveţia. Să mergem cu 3-4 cap la cap, aşa e frumos fotbalul.

Eu zic că 100% ne calificăm, dar mai ştii cum e la fotbal? Dacă acum, cu grupa asta, nu ne calificăm, nu ne mai calificăm în viitorii 50 de ani. Dacă stăteam noi toată noaptea şi făceam calculele nu ne ieşea o grupă aşa bună.

E greu să terminăm pe locul 1 în grupă, dar la fotbal e posibil orice. Mai ales că Elveţia vine aici în ultima etapă. La meciul din Elveţia şi dacă îmi spunea cineva la 2-0 că vom egala, la jocul pe care l-am avut nu-l credeam”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Ianis Hagi, titular!

Aflat alături de ”tricolori”, reporterul Orange Sport - Paul Andone, ne oferă câteva veşti bune, înaintea confruntării cu Israel: Florinel Coman şi Valentin Mihăilă, care au acuzat anumite probleme medicale recent, s-au antrenat foarte bine, cot la cot cu ceilalţi colegi, iar Edi Iordănescu se poate baza pe ei pentru acest duel.

Ba mai mult, Valentin Mihăilă ar urma să fie titular. Paul Andone a aflat şi formula pe care Edi Iordănescu o va arunca în luptă, vineri. Iată cum arată primul ”11”:

Moldovan - Manea, Drăguşin, Burcă, Bancu - R.Marin, Stanciu, Olaru - Hagi, Mihăilă - Alibec.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirromania - israel 

viewscnt
Articole similare