Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prezenţă de lux la amicalul Steaua - Academica Clinceni! Mirel Rădoi a venit să vadă meciul în Ghencea

Prezenţă de lux la amicalul Steaua - Academica Clinceni! Mirel Rădoi a venit să vadă meciul în Ghencea

Fotbal intern

Comentarii

Steaua a jucat un meci amical în Ghencea, împotriva Academicii Clinceni, câştigat de ilfoveni cu 2-1.

Selecţionerul României a fost surprins la amicalul jucat de stelişti. Rădoi a stat în tribune aproape de Florin Gardoş şi de Adi Popa. Steaua a reuşit promovarea pe a doua şcenă a fotbalului românesc, dar, din păcate pentru susţinătorii echipei, clubul nu va putea promova la anul în Liga 1. 

Echipa nu va putea ajunge în primul eşalon al fotbalului românesc dacă nu va avea un investitor privat. Potrivit regulilor impuse de către LPF şi FRF, o echipă care este administrată de stat nu poate juca în Liga 1. 

Verdictul lui Mircea Sandu în războiul dintre Steaua şi FCSB

Mircea Sandu a condus FRF în perioada 1999-2014 şi a lăsat să se înţeleagă că este de partea echipei patronate de Gigi Becali.

”Steaua pe care a preluat-o domnul Viorel Păunescu a ajuns mai apoi la Gigi Becali. Că sunt lupte prin tribunal… sunt lucruri care ţin eu ştiu ce ambiţii sau probleme judiciare. Una peste alta, am citit în presă că UEFA atribuie FCSB-ului continuitatea şi palmaresul Stelei. O autoritate sportivă fotbalistică europeană recunoaşte că FCSB este continuatoarea.

Astfel de echipe nu au ce căuta la nivelul primelor trei eşaloane

De mult timp am militat să terminăm cu echipele ministeriale, inclusiv FIFA a dispus această problemă a cluburilor departamentale sau de drept public şi are dreptate. Ştim bine că în Liga 3 primarul face echipa, îşi bagă şi copilul şi aşa mai departe. Astfel de echipe, şi o spun răspicat, nu au ce căuta la nivelul primelor trei eşaloane. Pot juca fără probleme în Liga 4 sau Liga 5”, a spus Mircea Sandu, la ProSport. 

Afla mai multe despre: radoi-steaua-clinceni 

viewscnt
Articole similare