Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prezenţe de gală la Miami Open. Federer, Djokovic şi Nadal vor fi prezenţi la turneul american

Prezenţe de gală la Miami Open. Federer, Djokovic şi Nadal vor fi prezenţi la turneul american

Tenis

Comentarii

Organizatorii turneului de tenis de la Miami au anunţat, joi, revenirea competiţiei în calendarul competiţional la data de 22 martie.

După o pauză în 2020 din cauza pandemiei de Covid-19, competiţia se întoarce la Miami cu participarea a 21 de jucători (cu trei mai mult decât erau anunţaţi în 2020), care însumează 116 titluri de Mare Şlem la individual în cariera lor.

Printre aceştia se vor număra şi americanca Serena Williams, precum şi campionii de la Openul Australiei, Novak Djokovic şi japoneza Naomi Osaka.

De altfel, Roger Federer, învingătorul Miami Open din 2019, va fi şi el prezent.

Organizatorii au precizat, joi, că Miami Open 2021 va conta şi pe prezenţa jucătorilor din tânăra generaţie, precum finalistul de la Australian Open 2021, Daniil Medvedev, şi campionul de la US Open 2020, Dominic Thiem, sau Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Nick Kyrgios.

În întrecerea feminină, Osaka, care şi-a trecut în cont al patrulea titlu de Mare Şlem la Melbourne, se alătură unei liste de deţinătoare de titluri de Grand Slam pe care se află Serena Williams (23 de titluri), care vizează al nouălea titlu la Miami. De asemenea, liderul mondial Ashleigh Barty, campioana en titre, va încerca să cucerească un nou titlu după cel din 2019, iar pe tablou se va regăsi şi Simona Halep.

Pe listă mai figurează Amanda Anisimova (19 ani) şi Coco Gauff (16 ani).

Afla mai multe despre: federer 

viewscnt
Articole similare