Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prietena Simonei Halep, dezvăluiri spectaculoase despre campioana de la Wimbledon: ”Sunt împreună de când era junioară”. Ce glume face Darren Cahill pe seama lor

Prietena Simonei Halep, dezvăluiri spectaculoase despre campioana de la Wimbledon: ”Sunt împreună de când era junioară”. Ce glume face Darren Cahill pe seama lor

Tenis

Comentarii

Daniela Hantuchova, fostă jucătoare de tenis şi foarte bună prietenă cu Simona Halep, a dezvăluit un detaliu mai puţin cunoscut despre ascensiunea campioanei de la Wimbledon.

Daniela Hantuchova, fostă jucătoare de tenis din Slovacia, subliniază rolul foarte important, dar nescos în evidenţă pe care preparatorul fizic Teo Cercel îl are în ascensiunea Simonei. În vârstă de 36 de ani, Hantuchova spune că Teo Cercel o cunoaşte extrem de bine, deoarece este alături de Simona încă de când aceasta era doar o copilă. Ba chiar Darren Cahill glumeşte pe seama celor doi cum că ar fi ca într-un mariaj:

”Să nu uităm de Teo Cercel, sunt împreună de când era junioară. Darren chiar glumeşte cu ei, le spune că sunt ca soţ şi soţie. Teo, de asemenea, are un rol crucial în tot ceea ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevpzut şi nu trebuie să uităm de acest bărbat”, a declarat Daniela Hantuchova pentru BBC.

”Îmi este prietenă apropiată şi ştiu cât de mult a muncit să ajungă aici. Este foarte frumos să vedem că atitudinea ei calmă a adus-o aici. În trecut, a pus o presiune prea mare pe ea, dar acum, văzând cum se relaxează şi cum pune valoare pe ceea ce se întâmplă în afara terenului, o ajută. Cred că dacă va continua aşa va deveni un om mai bun şi o jucătoare mai bună”, a mai spus Hatuchova.


 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare