Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prietenie la prima vedere. „Ne-am înţeles din priviri”. Ioniţă şi Păun, dialog savuros despre relaţia lor | VIDEO EXCLUSIV

Prietenie la prima vedere. „Ne-am înţeles din priviri”. Ioniţă şi Păun, dialog savuros despre relaţia lor | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Ioniţă (25 de ani) şi Adrian Păun (24 de ani) au o relaţie de prietenie despre care probabil puţini microbişti ştiu. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, cei doi fotbalişti au povestit cum s-au cunoscut şi au dezvăluit cât de mult se apreciază reciproc.

Alexandru Ioniţă şi Adrian Păun au fost protagoniştii unui interviu inedit pus la cale de reporterul Telekom Sport, Ovidiu Ionescu. Foarte buni prieteni, cei doi au discutat împreună despre conexiunea pe care o au. Ambii regretă însă că pentru moment nu mai sunt coechipieri.

Păun a fost promovat la echipa mare a lui CFR Cluj şi mai are contract cu echipa lui Dan Petrescu până la finalul acestui sezon. Ioniţă este şi el sub contract cu ardelenii, fiind adus în Gruia la începutul anului 2018, de la Astra, acolo unde a revenit acum sub formă de împrumut, după ce campionatul trecut l-a petrecut în tricoul Craiovei.

De câţi ani vă ştiţi, de când sunteţi prieteni?

A.I.:
„Ne ştim de 11-12 ani. Am mers la un turneu cu şcoala,  la Zalău, şi, prima dată când l-am văzut pe Adiţă, nu îl cunoşteam, dar pur şi simplu când m-am uitat la el a început să râdă şi am început să râd şi eu, deşi nu îl cunoşteam. Şi nu am apucat atunci să vorbim, dar după ne-am întâlnit la U17 sau U18, ne-am întâlnit la naţională, la Mogoşoaia. Şi atunci mi-am dat seama că şi el e fotbalist. A fost o conexiune, ne-am înţeles din priviri, iar mai târziu, spre surprinderea mea, să îl văd la Mogoşoaia, că joacă şi el fotbal la centrul naţional de fotbal.”

Apoi ai ajuns la CFR alături de el.

A.I.:
„Da,  de multe ori mi-a spus că ne aşteaptă acolo, dar din păcate nu am stat prea mult.”

A.P.:
„A fost o perioadă foarte frumoasă şi acum îi simt lipsa, a fost colegul meu de cameră şi ne-am înţeles super bine. Dar aşa e viaţa, trebuie să alegi ce e mai bine pentru tine.”

A.I.:
„Sper să revin cât de curând Adiţă, mai am contract cu CFR şi sper să te mai rind pe acolo.”

A.P.:
„Te aştept.”

Poate nu te mai prinde acolo la ce sezon ai făcut.

A.I.:
„E momentul tău, ar trebui să prinzi şi tu ceva.”

A.P.:
„Să trecem cu bine peste aste şi după aia vedem ce o să fie.”

Caracterizaţi-vă recirpoc.

A.I.:
„De prima dată de cât l-am văzut pe Adiţă, fără să schimb o vorbă cu el mi-am dat seama că este o persoană specială, un caracter deosebit, un super prieten. Mai rar oamenii la fel ca Adiţă. Îl ştiu foarte bine, un caracter talentat. Toate astea au legătură şi cu fotbalul. Şi se vede în terebn. Şi ca adversar şi ca coleg îţi face o deosebită plăcere să joci cu Adiţă pe teren. Se vede prin atitudinea lui pe teren.”

Îl preferi pe „Bulgarul” coleg sau adversar?

A.P.:
„Îţi dai seama că coechipier. L-am avut adversar şi greu mă ţineam după el sau colegii mei, greu se ţineau după el. Aşa că oricând aş preferă să fie coleg, nu adversar.”

A.I.:
„Asta acum doi ani jumătate Adiţă, acum nu mai e aşa de greu. Dar o să revin.”

A.P.:
„Bulgaru' încet, încet. Da, Bulgaru' este cel mai bun om pe care l-am cunoscut. Fotbalistic, talent ca el, rar mi s-a dat să văd. Cred că a demonstrat de atâtdea ori că este un fotbalist bun şi că merită.”

Afla mai multe despre: cfr clujionitapaunastracraiova 

viewscnt
Articole similare