Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prietenii ştiu de ce! Motivul pentru care Gabi Tamaş a ales ”U” Cluj în loc de Dinamo sau Craiova

Prietenii ştiu de ce! Motivul pentru care Gabi Tamaş a ales ”U” Cluj în loc de Dinamo sau Craiova

U Cluj

Comentarii

Daniel Stanciu, directorul executiv de la ”U” Cluj, a dezvăluit ce l-a determinat pe Gabriel Tamaş să aleagă la 36 de ani să joace pentru ”Şepcile Roşii”.

Decizia fundaşului central a surprins mulţi oameni din fotbal, ţinând cont de faptul că Tamaş a primit oferte de la formaţii precum Dinamo Bucureşti sau Universitatea Craiova.

”A contat foarte mult relaţia de prietenie şi colaborare pe care am avut-o, pentru că am fost agent de jucători şi am participat la transferul lui la Spartak Moscova, la Galatasaray, la West Ham, apoi am petrecut un an şi jumătate în Israel.

Eram vecini, ne petreceam aproape toate zilele împreună şi ne susţineam la jocuri reciproc. A contat foarte mult acest lucru şi mai ales proiectul pe care i l-am expus şi eu şi Adi Falub, pentru că a avut un rol important să-l convingă. Mă bucur că a venit, pentru că aveam nevoie de un astfel de jucător. Cred că e cel mai important transfer pe care l-am realizat la cluburile din România ca agent şi conducător de club, ţinând cont de context.

Gabi Tamaş este unul din primii trei fundaşi centrali din fotbalul românesc la ora actuală şi unul dintre cei mai buni jucători români pe acest post. Critici vor fi tot timpul. Va mai trece ceva timp şi va rămâne cel mai important transfer din fotbalul românesc”, a spus Daniel Stanciu.

Ajuns la 36 de ani, Gabriel Tamaş este unul dintre cei mai importanţi fundaşi români din ultimii ani. A strâns pentru România 67 de selecţii şi a marcat trei goluri. De-a lungul carierei sale a evoluat atât pentru echipe importante din campionatul intern (FCSB, Dinamo Bucureşti, Astra Giurgiu), cât şi pentru formaţii cunoscute de afară (West Bromwich Albion, Celta de Vigo, AJ Auxerre, Spartak Moscova, Galatasaray sau Watford).

Tamaş este cotat, în prezent, de site-ul Transfermarkt la 250.000 de euro.

Afla mai multe despre: gabriel tamasu clujdinamocraiova 

viewscnt
Articole similare