Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prijovic, fost golgeter sub comanda lui Răzvan Lucescu, a fost arestat de poliţia din Serbia

Prijovic, fost golgeter sub comanda lui Răzvan Lucescu, a fost arestat de poliţia din Serbia

Diverse

Comentarii

Aleksandar Prijovic, atacantul naţionalei Serbiei, nu a ţinut cont de avertismentul autorităţilor şi a fost arestat de poliţia din Belgrad, după ce a petrecut la un hotel din oraş până la cinci dimineaţa

Conform Associated Press, fotbalistul Alexander Prijovic d ela Al Ittihad a fost arestat de autorităţile din Serbia pentru că a încălcat normele interne privitoare la coronavirus.

Fotbalistul s-a întâlnit cu alte 19 persoane într-un hotel din Belgrad pe durata a 12 ore, între 17:00 după amiaza şi 05:00 dimineaţa.

"Prijovic a fost arestat alături de alte persoane. Ei au încălcat grav normele interne referitoare la coronavirus şi la starea de urgenţă instaurată în ţară. S-au întâlnit într-un restaurant din Belgrad, după ora 17:00 după amiază" a anunţat poliţia.

Aleksandar Prijovic este internaţional sârb şi a jucat sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK, fiind golgeterul formaţiei campioane din Grecia în 2019. Este al doilea caz al unui fotbalist internaţional sârb care comite o astfle de eroare, după cel al lui Luka Jovic. Vârful de la Real Madrid a scăpat însă ceva mai uşor. 

Afla mai multe despre: aleksandar prijovic 

viewscnt
Articole similare