Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Prima bombă a lui Şumudică la Gaziantep!" NEWS ALERT | Turcii au aflat mutarea REZOLVATĂ deja de Şumi, după ce a semnat

"Prima bombă a lui Şumudică la Gaziantep!" NEWS ALERT | Turcii au aflat mutarea REZOLVATĂ deja de Şumi, după ce a semnatgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică va fi prezentat în scurt timp drept noul antrenor al grupării Gazişehir Gaziantep, după ce a bătut palma cu başkanii grupării proaspăt promovate în Super Liga din Turcia, iar tehnicianul român nu pierde deloc timpul.

Conform publicaţiei turceşti Fanatik, Şumi a rezolvat deja primul transfer la noua echipă. "Prima bombă pentru Gazisehir Gaziantep: Alibec!", titrează astăzi turcii, precizând că gruparea lui Şumudică a ajuns la un acord din toate punctele de vedere cu Astra şi cu atacantul român de 28 de ani.

Astfel, Şumudică va lucra din nou cu atacantul alături de care a devenit campionul României pe banca Astrei, în 2016.



Între timp, Alibec a evoluat un sezon şi jumătate la FCSB, iar în ultimul an a revenit la Astra.



Pentru Alibec, transferul în Turcia înseamnă o nouă experienţă extrenă, la cinci ani distanţă de când revenea în fotbalul autohton, după experienţa Inter Milano, club unde a fost legitimat între 2009 şi 2014, dar care l-a împrumutat însă la Mechelen (2011-2012), Viitorul Constanţa (2012-2014) şi Bologna (2013-2014).

Conform sursei citate, transferul lui Alibec este primul dintr-o listă mai lungă de "mutări-bombă". Pe lista lui Şumudică se mai află brazilianul Junior Morais, dar şi alţi jucători din Liga 1.

Afla mai multe despre: sumudicagazianteptransferturcia 

viewscnt
Articole similare