Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima cerinţă pe care Neluţu Varga i-a refuzat-o lui Dan Petrescu. Negocieri intense între cei doi, într-o şedinţă care are loc la stadionul lui CFR Cluj

Prima cerinţă pe care Neluţu Varga i-a refuzat-o lui Dan Petrescu. Negocieri intense între cei doi, într-o şedinţă care are loc la stadionul lui CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga şi Dan Petrescu s-au întâlnit la stadionul lui CFR Cluj pentru a discuta viitoarea colaborare. Între cei doi au avut loc negocieri dure şi patronul lui CFR Cluj n-a fost de acord cu propunerea de preşedinte venită din partea lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu şi Neluţu Varga şi-au dat întâlnirea la stadionul lui CFR Cluj, pentru a discuta despre noul contract.

Chiar dacă semnarea contractului părea o formalitate, între cei doi au avut loc mai multe rânduri de negocieri dure.

Negocieri între Dan Petrescu şi Neluţu Varga. Astăzi ar urma să fie semnat contractul

Primul care a ajuns la stadionul lui CFR Cluj a fost Neluţu Varga. În jurul orei 11:50, la stadion şi-a făcut apariţia şi Dan Petrescu. Cei doi au discutat despre viitoarea colaborare şi astăzi Dan Petrescu ar putea fi prezentat oficial.

În primul rând, antrenorul în vârstă de 53 de ani a ţinut să-şi treacă în contract mai multe clauze, având în vedere că precedentele colaborări cu Neluţu Varga n-au avut întotdeauna momente fericite.

Dan Petrescu a negociat şi câteva detalii ce ţin de lotul lui CFR Cluj. Fostul mare fundaş al lui Chelsea a transmis că nu se va baza pe serviciile a 3 dintre jucători, Guessouma Fofana, Anas Tahiri şi Ulrich Meleke.

Pe de altă parte, a cerut conducerii CFR-ului să facă eforturi să-l readucă în Gruia pe Mihai Bordeianu. În plus, la CFR Cluj ar putea reveni şi Damjan Djokovic, care în prezent joacă la Rizespor.

Negocieri între Varga şi Petrescu şi în privinţa viitorului preşedinte

Neluţu Varga este şi în căutarea unui preşedinte după ce l-a demis pe Marian Copilu. Acţionarul majoritar al lui CFR Cluj şi l-ar dori pe Dani Coman, însă Dan Petrescu i-a transmis că are altă preferinţă.

”Bursucul” ar vrea ca preşedinte să vină Florin Prunea, o variantă pe care Neluţu Varga nu o agreează însă. Pe listă se află şi Iuliu Mureşan, care în acest moment este conducător la Dinamo.

Întoarcerea lui Dan Petrescu aduce şi o altă revenire la CFR Cluj. Bogdan Mara, cel care în ultima perioadă a lucrat la Astra, va face şi el parte din staff-ul administrativ al lui CFR Cluj.

Mara a lucrat şi în trecut cu Dan Petrescu la CFR Cluj, dar a plecat din Gruia după ce ”Bursucul” şi-a dat demisia, în noiembrie 2020.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare