Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima conferinţă de presă a noului antrenor al lui Dinamo: ”Este o mare onoare să fiu aici. Primul meu gând este victoria”

Prima conferinţă de presă a noului antrenor al lui Dinamo: ”Este o mare onoare să fiu aici. Primul meu gând este victoria”

Dinamo București

Comentarii

Sorin Colceag, antrenorul interimar al lui Dinamo, a susţinut o coferinţă de presă înaintea duelului cu FC Botoşani, prima de când a preluat conducerea echipei.

Sorin Colceag a primit peste noapte o şansă nesperată. Antrenor la Dinamo 2, acesta a preluat conducerea primei echipe, odată cu demiterea lui Dario Bonetti. Deşi italianul încă figurează ca principal, iar Colceag ca secund, întrucât Bonetti nu vrea să semneze rezilierea, românul va fi cel ce va conduce echipa până la instaurarea altui tehnician.

Noul antrenor din Ştefan cel Mare a declarat că este onorat să fie în poziţia în care este şi le-a făcut promisiuni măreţe fanilor. Colceag susţine că se gândeşte doar la victorie şi a dezvăluit ce obiective are pentru perioada în care va conduce clubul.

Prima conferinţă de presă a noului antrenor al lui Dinamo

Realmente este o mare onoare pentru mine să fiu în această postură. La momentul ăsta suntem într-o situaţie destul de delicată. Şi la nivel de club şi la nivel de rezultate. Eu sunt un antrenor curajos, primul meu gând este victoria.

Mie mi-e greu să înţeleg o tactică pentru a scoate un egal. Nu vreau să par infatuat, dar o dată ce ai venit la Dinamo nu poţi să îţi doreşti decât victoria. Nu e altă variantă. Şi nu cred că este o chestiune de curaj, este ceva între datorie şi spiritul pe care ţi-l dă clubul.

Le-am spus jucătorilor că meciul de mâine (n.r. - cu FC Botoşani) se va rezolva uitându-ne înainte. Rolul meu în momentul acesta este să încerc să aduc stabilitate în ceea ce priveşte partea sportivă. Pentru meciul de mâine încercăm să ne ridicăm moralul după ultima partidă (n.r. - înfrângerea cu 6-0 în derby-ul cu FCSB).

Sperăm să găsim idei comune la nivelul grupului de jucători pentru a alege soluţiile bune pentru jocul de mâine. Avem nevoie de o altă atitudine la acest meci. Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja.

Suntem într-o situaţie de evaluare, pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt şi jucători care vin după o serie de accidentări”, a declarat Sorin Colceag.

Afla mai multe despre: dinamosorin colceag 

viewscnt
Articole similare